Provedite vikend na otvoreno

Vremenska prognoza: Većina populacije boljeg raspoloženja

Preporučuje se da topliji dio dana provedete na otvorenom
Lifestyle / Flash | 02. 03. 2019. u 14:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni je danas bilo umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro. U jutarnjim satima u središnjim i istočnim područjima Bosne je mjestimično zabilježena slaba kiša, a na planinama slab snijeg.

Temperature zraka u 13 sati: Bjelašnica -4, Ivan-sedlo 6, Bugojno i Sarajevo 10, Gradačac, Livno i Tuzla 11, Sanski Most 14, Neum 15, Bihać, Grude i Široki Brijeg 16 i Mostar 17 stupnjeva.

U većem dijelu BiH sutra će prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama centralne i istočne Bosne u jutarnjim satima je moguća magla. Vjetar u Bosni slab jugozapadni, a u Hercegovini veći dio dana slaba bura. Jutarnje temperature od 0 do 6, na jugu od 4 do 8, a dnevne od 10 do 17 stupnjeva.

Uz povoljnu biometeorološku prognozu, većina populacije će biti boljeg raspoloženja, a kronični bolesnici i meteoropati također neće imati jačih tegoba. Nakon svježijeg jutra, tijekom nedjelje će biti ugodnije, sa porastom temperatura.

Moguće su slabije reakcije na vrijeme, ponajviše zbog zadržavanja naoblake tijekom prijepodneva u centralnoj i sjeveroistočnoj Bosni. Preporučuje se da topliji dio dana provedete na otvorenom, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close