Money run

Vozači trčali po autocesti za novcem

Najmanje dva sudara su izazvana zbog želje vozača da sakupe novac koji je ispadao iz blindiranog kamiona na autoputu kod mjesta East Rutherford
Lifestyle / Flash | 14. 12. 2018. u 17:31 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najmanje dva sudara su izazvana zbog želje vozača da sakupe novac koji je ispadao iz blindiranog kamiona na autocesti kod mjesta East Rutherford, u američkoj državi New Jersey.

Na snimcima objavljenim preko interneta vidi se čovjek u uniformi kako trči po autoputu, izlažući se opasnostima u gustom prometu i kako pokušava da skupi novce, ali i drugi putnici, donosno vozači koji su zaustavljali svoja vozila, pokušavajući da urade to isto, prenose svjetski mediji. 

Policija je priopćila da su se u kaosu sudarila dva vozila, te da se ne ne zna jeli neko povrijeđen. 

 Predstavnik policije rekao je da je blindirano vozilo američke sigurnosne kompanije "Brink" imalo problema s bravom na jednim od vrata, što je potvrdila i ta kompanija. 

 Policija je navela da ne znaju koliko je novca ispalo te su pozvali svakog tko ima neke informacije ili video snimak da ih kontaktira. 

 Ovakvi slučajevi su se događali i ranije. U svibnju je iz jednog "Brinkovog" kamiona ispalo stotine tisuća dolara na autoputu u Indianapolisu ( Indiana) kada su se otvorila zadnja vrata. Slično se dogodio u Marylandu, američkoj saveznoj državi, 2012. ali tada je ispalo samo oko 6.000 dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close