22. izdanje

Vlada podržava Melodije Mostara

Lifestyle / Flash | 08. 04. 2016. u 12:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dr. sc. Nevenko Herceg, predsjednik Vlade HNŽ primio je u svom uredu  Kristijana Božu Čarapinu, ravnatelja Festivala zabavne glazbe “Melodije Mostara”.

Ravnatelj Čarapina upoznao je predsjednika Hercega kako će se finalna večer ovogodišnjeg 22. izdanja Festivala održati u petak, 15. travnja 2016. godine u dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače, a nastupit će dvadeset pjevača i skupina iz BiH, Hrvatske i dijaspore, uz izravan televizijski prijenos na BHT1. Također, kazao je kako će dan poslije, biti upriličeno jubilarno 20. izdanje Dječjeg festivala "Male melodije".

"Nastupit će brojni izvođači koji su svojim izvedbama dali značajan pečat Melodijama Mostara, ali i nekoliko debitanata kojima nastup na Festivalu znači veliki iskorak u svijet glazbe“, istaknuo je ravnatelj Čarapina.

Predsjednik Herceg kazao je kako su Melodije Mostara vrlo prepoznatljiv zabavni sadržaj koji promovira Mostar i Hercegovačko-neretvansku županiju, priopćeno je.

''Melodije Mostara više od dvadeset godina nezaobilazni su glazbeni događaj na kojem rado nastupaju vrhunski glazbenici, ali i mjesto koje daje šansu mladim izvođačima. Stoga sam rado prihvatio da Vlada bude pokrovitelj ovogodišnjih Melodija'', naglasio je predsjednik Herceg.

Kopirati
Drag cursor here to close