Posjeta

Vlada HNŽ-a se upoznala s radom ''Nazareta'' i Svete obitelji''

Lifestyle / Flash | 18. 12. 2015. u 15:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nevenko Herceg, predsjednik Vlade Hercegovačko-neretvanske županije i Goran Opsenica, ministar zdravstva, rada i socijalne skrbi posjetili su danas Centar za radno osposobljavanje osoba s razvojnim poteškoćama ''Nazaret'' i Rehabilitacijski centar za osobe s posebnim potrebama ''Sveta obitelj'' u Mostaru.

Tijekom posjeta, predsjednik Herceg i ministar Opsenica s don Antom Komadinom, ravnateljem Caritasa Mostarsko-duvanjske biskupije i s Krunoslavom Adžamić, ravnateljicom Sv. obitelji, upoznali su se s radom te dvije karitativne ustanove.

Ravnatelj Komadina govorio je o radu Nazareta i Sv. obitelji, kazavši kako one skrbe o osobama s invaliditetom iz svih područja BiH. Istaknuo je, također, kako se u sklopu ''Nazareta'' provodi radno rehabilitiranje u radionicama za drvodjelstvo, pletenje košara, uramljivanje slika, tekstil i ručni rad i za izradu dekorativnih predmeta od papira, voska i platna. Zahvalio je predsjedniku Hercegu i ministru Opsenici na današnjem posjetu i svemu što čine kako bi poduprli rad Caritasovih ustanova.

Predsjednik Herceg i ministar Opsenica istaknuli su značaj ustanova poput Nazareta i Sv. obitelji koje, s puno ljubavi i entuzijazma, skrbe o najpotrebitijim članovim našega društva. Također, ovaj posjet iskoristili su kako bi korisnicima i djelatnicima zaželjeli sretne božićne i novogodišnje blagdane, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Kopirati
Drag cursor here to close