Opa

Vjenčanica koja više otkriva nego sakriva

Fotografije ovog odjevnog komada, koji se prodaje za nekih 50 dolara, osvanule su u Facebook glupi That's It I'm Wedding Shaming
Lifestyle / Flash | 19. 09. 2019. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Buduće mladenke koje vjenčanicu budu tražile na ASOS-u neće baš imati sreće - osim ako svojim uzvanicima žele malo toga ostaviti na maštu. Popularni internetski dućan prodaje kombinezon za vjenčanja koji jedva prekriva strateška mjesta, a zbog svog je bizarnog dizajna naišao na kritike kupaca, piše Index.

Fotografije ovog odjevnog komada, koji se prodaje za nekih 50 dolara, osvanule su u Facebook glupi That's It I'm Wedding Shaming, posvećenoj neugodnostima vezanima uz vjenčanja.

"Pregledavala sam ASOS-ovu kolekciju za vjenčanja i naišla na ovo. Biste li ju odjenuli? Nije baš materijal za hodanje do oltara. Da bude jasno, ovo nije smješteno u kategoriju donjeg rublja. Nalazi se na odjelu s haljinama. Nije donje rublje", napisala je šokirana autorica objave uz fotografiju prozirne vjenčanice i tako pokrenula lavinu komentara članova grupe.

"Ionako ću se udati u striptiz klupu pa je idealna za to", našalila se jedna osoba, a druga je dodala: "Ono kad se udaješ na Burning Manu." "Uštedite novac. Vjenčanica i donje rublje za vjenčanje u jednom", "U sobi, ne pred oltarom", pisali su ljudi u nastavku.

Ipak, bilo je i onih kojima se ovaj komad svidio te bi ga nosili da se vjenčaju na plaži. Uz to, neke žene su isticale kako bi se rado uvukle u ovaj komad da imaju bolju liniju. "Neću lagati, nosila bih ovo", "Da imam bolje tijelo, odmah bi ju naručila", "Poslužit će za medeni mjesec", pisale su.

Kopirati
Drag cursor here to close