Prognoza

Vikend i prognoza: Pročitati ili ne?

U subotu će biti sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost.
Lifestyle / Flash | 23. 04. 2021. u 08:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Prije podne lokalno može pasti malo kiše. Puhat  će slab vjetar sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 8°C, na jugu zemlje do 10°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 12 i 18°C, na jugu zemlje do 20°C, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda..

U subotu će biti sunčano vrijeme,  uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine istočnog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 18°C, na jugu zemlje do 22°C.

Lijepo vrijeme će se zadržati i drugi dan vikenda, te će i u nedjelju prevladavati sunčano vrijeme, uz malu do umjerenu oblačnost Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4°C, na jugu zemlje do 8°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 21°C, na jugu zemlje do 24°C, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda..

Kopirati
Drag cursor here to close