''Reci mi''

VIDEO | Željka Bošnjak Zovko feat. Unanimo na Melodijama Mostara

Lifestyle / Flash | 20. 04. 2017. u 05:53 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na 23. izdanju festivala zabavne glazbe „Melodije Mostara 2017.“ koji se održava u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u petak 21. travnja s početkom u 21:00 sat predstavljaju se i mostarske glazbene snage Željka Bošnjak Zovko u suradnju s producentskim duom Unanimo.

„Reci mi“ naziv je pjesme koju će izvesti, a čije stihove potpisuje Željka Bošnjak Zovko, dok je glazba nastala u tandemu sa duom Unanimo koji su zaslužni i za aranžman i produkciju, priopćeno je.

„Raduje me povratak na festival Melodije Mostara na kojima sam napravila svoje prve glazbene korake, a posebno me veseli suradnja s producentskim duom Unanimo iz koje se izrodila jedna odlična i jako moderna, house, pop stvar. Dečki iz Unanima su svjetski, a naši i već imaju popriličan broj suradnji sa brojnim inozemnim izvođačima, stoga sam počašćena što se publici u svom gradu prvi put predstavljaju upravo s mojom autorskom pjesmom“, ističe Bošnjak Zovko te otkriva suradnike koji su još sudjelovali u nastanku novog uratka.

„Pjesma je snimana u studiju Tempo u Sarajevu kod Almira Ajanovića, a prateće vokale otpjevala je prošlogodišnja predstavnica Bosne i Hercegovine na Eurosongu – Dalal Midhat Talakić, dok je mastering rađen čak u Londonu. Kao i dosadašnjih godina i za ovaj nastup spremamo jako zanimljiv scenski nastup koji će uljepšati moji dragi plesači iz plesnog studija B-Dance“, otkriva Bošnjak Zovko.

Kako je publika već ranije navikla, Željka će se dan poslije, 22. travnja pojaviti i kao autorica i koreografkinja na Malim Melodijama Mostara, a njezinu skladbu „Mama hvala ti za sve“ prezentirati će vokalno plesna skupina B-Stars koju čine talentirane djevojčice, inače višestruko nagrađene na ovom festivalu.

Kome će ove godine pripasti Grand Prix - Zlatno sunce Mostara i ostale nagrade koje dodjeljuju publika i stručni ocjenjivački sud, ovoga petka doznati će posjetitelji u Kosači, kao i gledatelji BHT1 koji će izravno prenositi ovaj tradicionalni festival.

Kopirati
Drag cursor here to close