Položeni vijenci

VIDEO | U Jablanici obilježena 37. godišnjica smrti Josipa Broza Tita

Lifestyle / Flash | 04. 05. 2017. u 16:55 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polaganjem cvijeća na kompleksu muzeja Bitke za ranjenike na Neretvi, društvo "Josip Broz Tito" Jablanica u četvrtak je obilježilo 37. godišnjicu smrti Josipa Broza Tita.

Događaju je osim članova tog društva i članova SABNORA Jablanica, nazočilo i nekoliko vijećnika Općinskog vijeća Jablanica, kao i nekolicina građana te općine.

Ozren Islamović, tajnik SABNORA Jablanica kazao je kako je cilj društva promovirati sve ono što je bilo dobro urađeno za vrijeme Tita, kako bi mladim ljudima pokazali da je ono što se radilo na tekovinama antifašizma, jedan pravi put, te kako bi se tog puta trebali držati i u budućnosti.

''Naše društvo će nastaviti obilježavati ovakve manifestacije, a u nadolazećem razdoblju planirali smo i odlazak u 'Kuću cvijeća' u Beogradu. Također, društvo 'Josip Broz Tito' i SABNOR Jablanica, u subotu 6. svibnja organiziraju obilježavanje 74. godišnjice 'Bitke za ranjenike na Neretvi', gdje ćemo imati priliku još jednom se sjetiti lika i djela Josipa Broza Tita i njegove čuvene poruke 'Ranjenike ne smijemo ostaviti''', kazao je Islamović.

Kopirati
Drag cursor here to close