Antalya

VIDEO | Nikad seksepilnija Ana Bavrka u novoj kampanji za kupaće kostime!

Lifestyle / Flash | 24. 06. 2017. u 08:02 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je osvojila titulu najljepše na natjecanju u Turskoj i postala vlasnica titule Miss New World za 2017. godinu, Ana Bavrka uradila je prvi editorijal za tursku kompaniju.

Za lijepu Mostarku ovo je, kako kaže početak lijepe modne priče.

“Snimali smo u Turskoj u Antalyi, točnije u Kemeru na jednoj plaži. Ovo je bio moj prvi angažman nakon osvajanja titule. Izabrali su me za zaštitno lice za novu kolekciju kupaćih kostima Deniz Koparal. Na snimanju je radila sjajna ekipa, bilo je zabavno i to se može vidjeti u videu koji je nastao tih dana. S obzirom na to da je to bio prvi posao, mogu samo reći da priželjkujem da se i ostatak odvija upravo u ovom štihu”, rekla je 25-godišnja Bavrka.

Ana je otkrila kako se uskoro seli u Sarajevo. Riječ je o poslovnom angažmanu koji nije vezan za modu.

“Iako nisam ni sanjala da će moje prvo preseljenje biti u Sarajevo, sretna sam, jer će me okruživati naši ljudi. Sada sam u potrazi za stanom...”, rekla je Bavrka za Radio Sarajevo.

Bavrka je podsjetimo inženjer medicinske radiologije, fitness instruktor, model, TV voditeljicu i odnedavno Miss New World za 2017. godinu.

Lijepa Bavrka uvijek naglašava kako je Mostar njen grad.

“Volim da mi je baza u Mostaru, jer jako volim svoj grad i tu se osjećam najbolje, ali jako volim i da putujem”, rekla je nedavno.

Kopirati
Drag cursor here to close