ludom radovanje

VIDEO | Madonna obećala oralni seks svima koji glasuju za Hillary

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2016. u 14:36 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pop kraljica Madonna je pred prepunim Madison Square Gardenom u New Yorku, najavljujući nastup komičarke Amy Schummer dala, blago rečeno, neuobičajeno obećanje.

U videu možete vidjeti da je kraljica popa obećala sve muškarce koji 8. studenog na predsjedničkim izborima glasaju za Hillary Clinton, oralno zadovoljiti. Nastavak je to njezinih jasnih zalaganja za predsjedničke kandidate. To je nastavak njezinih jasnih zalaganja za predsjedničke kandidate.

"A ja to jako dobro radim, nisam sebična, radim to polako i gledam vas u oči. I gutam", rekla je pjevačica na oduševljenje okupljenih, prenosi 24sata.hr.

Pjevačica smatra da je glas za Hillary glas, napisala je, za 'inteligenciju i jednaka prava za žene i sve manjine'. Naime, mnogi pamte da je, istina ne baš ovako eksplicitnim obećanjima, otvoreno pozivala Amerikance da glasaju za Baracka Obamu riječima: 'Glasajte za Obamu, imat ćemo crnog muslimana u Bijeloj kući, nije li to ludo?', prenose Nezavisne.

Kada se Amy popela na pozornicu poslije Madonne, rekla je da je pjevačica 'ljubomorna jer bi i ona htjela biti komičara'.

Kopirati
Drag cursor here to close