84. svečana dodjela

VIDEO: General Aladeen prosuo pepeo Kim Jong-ila na 'crvenom tepihu' Oscara

Lifestyle / Flash | 27. 02. 2012. u 10:09 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britanski glumac i komičar Sacha Baron Cohen na 84. svečanoj dodjeli Oscara pojavio se odjeven, ili bolje reći pretvoren, u svoj najnoviji alterego - Generala Aladeena.

No, Baron Cohen ne bi bio on da na crvenom tepihu nije napravio spačku.

Naime, nakon što mu je na početku bila uskraćena pozivnica na dodjelu Oscara, Baron Cohenu je naposljetku ipak dozvoljeno da se na crvenom tepihu pojavi kao General Aladeen, njegov alterego koji je glavna zvijezda njegova nova filma 'Diktator'. Kao što je bilo za očekivati, Baron Cohen je donio i sasvim jedinstvenu vrstu javnog skeča i metodu komedije.

General Aladeena su osiguravale dvije tjelohraniteljice, a u rukama je nosio urnu za koju je tvrdio da čuva pepeo preminulog sjevernokorejskog vođe Kim Jong-ila čije je lice bilo naslikano na vanjskoj stijenci.

Tijekom intervjua kojeg je vodio novinar E!-a, Ryan Seacrest, General Aladeen je naglasio kako je njegov 'dobar prijatelj Jong-il zatražio da mu se pepeo prospe po crvenom tepihu i grudima Halle Berry. U tome je trenutku General Aladeen podignuo urnu i 'slučajno' prosuo pepeo po Seacrestu i crvenom tepihu.

Tada je na scenu stupilo i službeno osiguranje Oscara koje je Baron Cohena odguralo s mjesta incidenta.

"Na Oscarima se sve može dogoditi i dogodilo se. Preko cijelog mog smokinga", sa smiješkom je zaključio Seacrest.

Kopirati
Drag cursor here to close