Listo bez nagrade

VIDEO | Dino Bajrić najbolji skakač sa vodopada u Jajcu

Lifestyle / Flash | 05. 08. 2017. u 18:31 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Međunarodni skokovi s vodopada na rijeci Plivi u Jajcu danas su izvedeni u nazočnosti preko 1.000 posjetitelja iz BiH i inozemstva, a organizator ove manifestacije bila je Agencija za kulturno-povijesnu i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala Jajca.

Ocjenjivao ih je peteročlani žiri u sastavu: Mirsada Deda Pašić, predsjednik stručnog žirija, dok su ostali članovi bili Vatroslav Andžić i Almir Vunić, profesori tjelesnog odgoja iz Jajca, Srbijanac Branko Bogićević, višestruki osvajač skokova sa željeznog mosta u Đetinju i Faruk Sokolović iz Crne Gore.

Prvoplasirani, drugoplasirani i trećeplasirani natjecatelji dobili su novčanu nagradu, pehar i zahvalnicu. U konkurenciji 26 skakača iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, skok Sarajlije Dine Bajrića s vodopada visokog 21 metar žiri je ocijenio kao najljepši na 4. Međunarodnim skokovima s vodopada i to je njegova druga uzastopna pobjeda, piše Jajce-online.com.

Drugo mjesto je pripalo Aleksandru Aleksiću, dok je trećeplasirani bio Ivica Tomanović iz Užica. Jedan od glavnih favorita na ovogodišnjim skokovima, Mostarac Lorens Listo nije se uspio plasirati u drugi krug.i tako ostao na dvije pobjede u Jajcu.

Općinski načelnik Edin Hozan koji je službeno otvorio natjecanje kazao je kako se nada da će skokovi s vodopada u Jajcu postati tradicionalni te je naglasio kako se radi o jednoj od najznačajnijih manifestacija u ovom gradu, ali i šire.

Vodopad u Jajcu svrstan je među najljepše vodopade svijeta, a ono što ga izdvaja je činjenica da se nalazi u središtu grada.

Sve nazočne na platou ispod vodopada zabavljao je Branko Tokić alijas DJ Happy, dok će u večernjim satima sarajevski bend “Regina” održati koncert ispred Doma kulture Jajce.

Sanjin Zejnilagić na današnjim skokovima s vodopada bio je jedini domaći skakač.

Kopirati
Drag cursor here to close