Marko Bošnjak

[VIDEO]: Bljesak.info u posjeti ramskom slavuju - Želja mi je da postanem pjevač

Lifestyle / Flash | 19. 01. 2016. u 12:52 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako pjeva anđeoskim glasom, mali Marko Bošnjak iz Rame je i dalje skroman dječak koji uživa u svakodnevnim aktivnostima. Nada se kako ga slava neće promijeniti, te da će ostati dobar učenik.

Marko se zainteresirao za pjevanje još kao četverogodišnjak, kada je sa svojim sestrama išao na probe crkvenog zbora. A odluka da se prijavi za zabavni glazbeni show 'Pinkove zvezdice' mu je bila jednostavna.

''Gledao sam prvu sezonu i mislio da je to nešto pravo za mene. Kada je počela audicija za drugu sezonu, zvao sam mamu koja je bila na poslu, i rekao sam joj mama voziš me na audiciju'', kaže Marko, a obitelj ga je podržala u njegovom naumu, te ga i dalje podržava u  pripremama i na nastupima.

''Pjesme tražim na YouTubeu, pitam sestre i roditelje za mišljenje, ako se svima sviđa, tu pjesmu pjevam'', kaže nam Marko govoreći kako vježba koliko može, trudeći se da svaku pjesmu što bolje iznese.

Kada se priprema za nastup, Marko kaže da mu je najvažniji njegov 'mali mir'.

''Prvo se trebam upjevati. U sobu donesem bocu vode, da mi nitko ne smeta, da imam svoj mali mir i vježbam koliko treba'', kaže Marko koristeći ovu priliku da se ispriča susjedima.

''Ispričavam se susjedima, nadam se da im ne smeta'', dodaje.

Markov prvi nastup na 'Pinkovim zvezdicama' je rasplakao cijeli žiri, ali i samog Marka, a nakon odrađenog nastupa, ovaj ramski slavuj kaže da se osjećao iznimno ponosno.

''Bio sam ponosan jer se trud isplatio, uradio sam ono što sam vježbao, i kada sam vidio da se to svijdjelo žiriju bio sam ponosan'', kaže Marko, otkrivajući kako mu je to i najdraži nastup jer je izazvao najviše emocija.

''To mi je drago, jer volim da se nekom sviđa ono što radim, zbog toga mi je prvi nekako najdraži nastup'', kaže Marko.

Laganim pjesmama i nevjerojatnom emocijom, Marko uvijek dotakne srca žirija i publike, no kaže u ovoj emisiji od njega možemo očekivati dosta, jer voli različite tipove glazbe.

''Volim sve žarove glazbe, volim slušati jazz, pop, sve…'', kaže Marko, no ističe kako ne voli narodnjake, jer po njegovom mišljenju ta industrija ide u pogrešnom smjeru.

''U zadnje vrijeme slušam Sassju, repericu iz Tuzle. Super su joj tekstovi opisuje perspektivu i ona mi jedan od uzora'', kaže Marko.

Osim pjevanja Marko voli čitati, šetati, a ranije je trenirao karate i ples.

''Volim čitati knjige, tri najdraže knjige su mi Paper Towns, The Fault in Our Stars i Harry Potter. Karate i ples sam prestao trenirati zbog obveza'', priča Marko, a tajna njegovog uspjeha je dobra organizacija.

''Naporno je sve uskladiti, ali što se mora nije teško'', govoreći kako stigne učiti jer organizira svoje vrijeme, pa ima određeno vrijeme kada uči, kada vježba, druži se … A vrlo mu je važno da se stigne družiti s prijateljima.

''Prijatelji me podržavaju, neki su malo ljubomorni, ali ne zamjerim im to'', kaže Marko govoreći kako mu neki nastavnici u školi popuštaju, dok neki ne.

Iako je već sada poznat po svom glasu, Marko kada poraste želi se baviti pjevanjem i postati pjevač.

''Moja želja je da postanem pjevač, može se dosta promijeniti u petnaest godina, ali to je moja želja'', kaže nam Marko dodajući kako želi snimati u New Yorku što će mu biti cilj.

A mi želimo da mu se ovaj cilj i ostvari.

Kopirati
Drag cursor here to close