NP Sutjeska

Veliko zanimanje za ovogodišnji Nektar OK Fest 2020

Najvjerniji festivalski fanovi već su osigurali svoje mjesto u smještajnim kapacitetima na Tjentištu.
Lifestyle / Flash | 13. 02. 2020. u 09:13 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Euforija za ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest, koji će se za nešto više od četiri mjeseca održati u NP Sutjeska, lagano počinje.

Najvjerniji festivalski fanovi već su osigurali svoje mjesto u smještajnim kapacitetima na Tjentištu i sa nestrpljenjem očekuju objavu prvih imena izvođača i bendova koji će 17/18/19 srpnja biti zaduženi za još jednu nezaboravnu OK zabavu.

Organizatori su i ove godine spremili posebnu OK EXTRA PONUDU koja važi od 12. veljače, gdje svi zainteresirani po extra cijenama mogu ugrabiti jedan od ponuđenih OK paketa i osigurati sebi boravak u NP Sutjeska za vrijeme trajanja Nektar OK Festa 2020.

I ove godine najveće zanimanje vlada za boravak u smještajnim kapacitetima na Tjentištu, pa su tako paketi koji podrazumjevaju hotelski smještaj razgrabljeni za samo dva sata od početka prodaje.

Ništa manje zanimanje ne vlada i za OK kamp za koji mnogi kažu da je mjesto najbolje zabave na festivalu. U ponudi su Paket III koji podrazumjeva trodnevni boravak u OK kampu, festivalsku ulaznicu i organizirani prijevoz iz većih gradskih centara u BiH, te paket OK kamp u okviru kojeg je osiguran boravak u kampu i festivalska ulaznica. Ograničeni broj ovih paketa i dalje je dostupan u okviru OK EXTRA PONUDE. Za sve ljubitelje prirode, kampiranja i dobre glazbe OK kamp i ove godine otvara se dan ranije, tj. 16. srpnja.

Sve informacije o cijenama paketa i načinu kupovine, te kontaktima možete pronaći na službenoj festivalskoj stranici www.okfest.net/#booking .

Od ove godine kupovina paketa OK kamp (boravak u kampu + festivalska ulaznica) moguća je samo preko prodajnih sustava kupikartu.ba i Gigstix , kao i na samom festivalu, na recepciji OK kampa.

''Okupite ekipu i pridružite nam se u još jednoj nezaboravnoj OK avanturi 17/18/19 srpnja na Tjentištu. Uz Nektar OK Fest i ove godine su Addiko banka, banka partner festivala i prijatelj festivala kompanija m:tel'', ističu organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close