Za kraj godine

Velikim koncertom Mostarske mažoretkinje obilježit će 23. rođendan

Specijalni gost koncerta biti će sudionik Zvezda granda Adnan Jerlagić koji je pokupio brojne simpatije širem regije.
Lifestyle / Flash | 11. 12. 2018. u 10:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarske mažoretkinje ove godine slave svoj 23. rođendan kojeg će obilježiti plesno - glazbenim koncertom 21. prosinca u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače, na kojem će na najljepši mogući način zaokružiti još jednu uspješnu godinu koja stoji iza tog kluba, priopćeno je iz Mažoretkinja.

''Na koncertu će se kao i dosadašnjih godina predstaviti svi timovi Mostarskih mažoretkinja, – naši prvi timovi će izvesti svoje koreografije s kojim su osvojili najsjajnija odličja na Državnom prvenstvu 2018. godine, a naravno predstavit će se i sve naše članice, od onih najslađih i najmlađih pa sve do naših najstarijih članica'', navode iz kluba.

Kao i priliči svakom rođendanskoj priči osim u izvedbama mažoretkinja  publika će moći uživati u izvedbama gostiju, plesnih klubova grada Mostara, a tu će biti i specijalne točke iznenađenja.

Foto: Ilustracija / Koncert Mostarskih mažoretkinja u Kosači

Gosti koncerta biti će Hrvatska glazba Mostar, zatim plesni studio Mo-stars, plesni studio B-dance, plesni studio Flash Mostar, Športski plesni klub Zrinjski, Balet Mostar Arabesque, Plesni Centar ProDance, plesni klub Erigo-D.

Specijalni gost koncerta biti će sudionik Zvezda granda Adnan Jerlagić koji je, navode, pokupio brojne simpatije širem regije.

''Koncert će biti jedan kolaž plesa, pjesme naših gostiju te kao i svake godine prožet sa nezaobilaznim točkama iznenađenja'', tvrde organizatori.

Cijena ulaznice je 3 KM, a prodaja ulaznica kreće od utorka, 11. prosinca. Ulaznice se mogu kupiti  svaki radni dan na blagajni HD Herceg Stjepan Kosača u terminima od 13 do 20, na redovitim  treninzima mažoretkinja kao i na dan koncerta na blagajni Kosače.

Kopirati
Drag cursor here to close