Astrologija

Veliki godišnji horoskop: Saznajte što vas to očekuje

Jeste li spremni da se vaš svijet romantike, kreativnosti i odnosa s drugim ljudima zatrese?
Lifestyle / Flash | 01. 01. 2020. u 19:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uđite u novu godinu pripremljeni i informirani, a u tome vam može pomoći godišnji horoskop za 2020. godinu. Doznajte što vas sve očekuje u ljubavi, zdravlju i karijeri te napravite plan koji će vam olakšati male i velike odluke.

OVAN

Jeste li spremni da se vaš svijet romantike, kreativnosti i odnosa s drugim ljudima zatrese? Godina 2020. fokusirat će se na sve aspekte vašeg ljubavnog života, kao i na integriranje vašeg suprotnog polariteta (vaga), što znači da ćete naučiti puno o ljepoti, miroljubivosti i pravdi.

Pružit će vam se bezbroj prilika da usavršite kako biti najbolji ljubavnik i partner, piše Zadovoljna.hr.

To ne znači da ćete morati žrtvovati svoj autentični i vatreni borbeni duh, već da ćete naučiti što znači kompromis. U dubini duše ste istinski romantičar u vječnoj potrazi za predivnom i harmoničnom vezom i ove godine mogli biste je doživjeti kao nikada prije.

BIK

Pred vama je godina ekspanzije, rada koji će vas ispunjavati i blagostanja. Ako ste podlegli tipičnom ponašanju bika i zanemarili svoje potrebe te se posvetili rješavanju tuđih problema, što vas je iscrpilo, ovo je godina da povratite svoju životnu snagu kako biste mogli investirati u vlastiti život.

To vas neće činiti sebičnom i nebrižnom osobom, već osobom kakva vi po prirodi jeste – puna energije koju nesebično prenosi na voljene osobe. U 2020. bit ćete usredotočeni na komunikaciju, rad i dnevnu rutinu. Rutina je za vas jako važna, a dovest ćete je u ravnotežu redovitom tjelovježbom, s više sna i manje rada.

BLIZANCI

Sav vaš veliki trud u potpunosti će se isplatiti u 2020. godini. Nagrade i priznanja već su krenula u 2019., ali pravi zamah uspjeha tek stiže. Ovo je godina upornosti i isplativosti. Uz to, dobar priljev novca koji je počeo krajem prošle godine nastavit će se u ovoj godini.

U prvih šest mjeseci godine iskoristite velikodušni utjecaj Jupitera u financijskom području, a to znači da probate nešto i uštedjeti za crne dane. Možda je najbolja vijest godine da vas čeka dramatičan prelazak s rada na zabavu.

Umjesto da većinu vremena i energije posvećujete rutinskim radnim zadacima i predvidljivoj svakodnevici, težit ćete što više vremena uložiti u kreativnost i romantična ostvarenja.

RAK

U prvoj polovici godine iskoristite dobru sreću koju vam donosi Jupiter u vašem znaku prije nego što se u srpnju preseli u znak lava. Nemojte strahovati da će vam tada u potpunosti ponestati sreće. Naime, u srpnju počinje za vas vrlo povoljno jednogodišnje razdoblje što se tiče financija, zbog čega bi se počevši od ljeta vaša financijska situacija mogla jako poboljšati.

Od lani je vaše samopouzdanje u uzlaznoj putanji, a povećanje samouvjerenosti ove će vam se godine isplatiti na mnoštvo načina. Konačno ste izišli iz svojeg oklopa i sada su vam zahtjevi puno veći! Uvidjet ćete koliko je važno da si kreirate život onako kako vi želite i živite ga po vlastitim pravilima, a ne onako kako drugi odluče i očekuju od vas za živite.

LAV

Vaša zvijezda u 2020. vinut će se u najveće visine i zasjati kao nikad prije! Pratit će vas nevjerojatna sreća, a vi ćete se zbog toga osjećati kao prava rock-zvijezda, što toliko priželjkujete i zaslužujete.

Prvu polovicu godine iskoristite za rad na samima sebi na unutarnjoj i duhovnoj razini jer će druga polovica biti puna iznenađenja kakvo niste mogli zamisliti ni u najluđim snovima.

Gotovo je nemoguće da ćete ove godine izbjeći ekstreme, no ipak ćete biti prisiljeni smiriti svoje verbalno izražavanje i govoriti mirnijim tonom. Budite spremni naučiti vještinu diplomacije i kompromisa kako biste održali normalnu komunikaciju s voljenim osobama.

DJEVICA

Poznati ste kao radoholičar, ali u 2020. promijenit ćete ploču i za vas će ovo biti godina odmora i guštanja u osami. Ako je ikada postojalo vrijeme da naučite kako se osloboditi obveza i opustiti, onda je to sada. U prvoj polovici godine nastavit će se vaš bogati društveni život, no do ljeta bit ćete spremni ući u fazu osamljenosti.

Previše druženja s drugima ustvari vas opterećuje jer ste među najosjetljivijim horoskopskim znakovima i često osjećate pritisak da morate pomoći i brinuti se za sve one koji dođu k vama sa željom da ih vodite, u čemu ste vi briljantni. Vaše umne i komunikacijske vještine bit će oštrije nego ikada, piše Zadovoljna.

VAGA

S 2020. vage nakon dugih 12 godina ponovno ulaze u pozitivno razdoblje. Na svim poljima mogu očekivati promjene nabolje. Tako će se na emotivnom planu realizirati mnoge stvari koje već predugo stoje u sjeni, a nakon što se odigraju, više ništa neće biti isto. Za vage 2020. bit će godina transformacije, i njih samih i njihove okoline.

Zato trebate biti dosljedni sebi, i prihvatiti sve izazove koji vas očekuju. Više nema isprika za nedostatak energije jer već u ožujku počinje snažan utjecaj zvijezda na vašu komunikativnost, šarm i neupitni talent za diplomaciju. Budite odvažni i samouvjereni, ali ne zaboravite iskoristiti svoju razigranu osobnost kako biste uživali u životu.

ŠKORPION

Nakon turbulentne 2019. godine škorpioni konačno mogu odahnuti. Kušnje i avanture završile su te dolazi mirnije razdoblje u kojem ćete se dići poput ptice feniksa. Iz nove ćete godine najviše izvući ako ste dosljedni svojim vrlinama te koncentrirani na svoje želje.

Iako će vas Saturn dosta osamiti, preko njega ćete dobiti i prijeko potrebno vrijeme da preispitate sebe. Tako ćete i pronaći tajne izvore unutarnje energije jer vaša vas strastvenost nikada ne napušta. Po prirodi ste osobe koje idu na sve ili ništa, pa će nanovo pronađena snaga definitivno povoljno utjecati na vaše raspoloženje i odlučnost da stvari napravite po svom. 

STRIJELAC

I dok je prošla godina bila vrijeme izolacije za strijelca, nova donosi razdoblje bogatog društvenog života. To pripadnicima ovog znaka i odgovara jer su po prirodi komunikativni te vole biti okruženi sa što više ljudi. Osjećaj zajedništva nešto je što Strijelcu pruža sigurnost, a zajedništva će biti napretek u idućih dvanaest mjeseci.

Zato okupite oko sebe obitelj, prijatelje i istomišljenike jer oni će vam dati snagu za ostvarenje svih ciljeva. Nije važno radi li se o ljubavi, poslu, duhovnosti ili umjetnosti jer sve možete postići sa svojim plemenom. Budite ambiciozni i računajte na podršku bližnjih.

JARAC

Što se tiče karijere, jarac će biti nezaustavljiv u 2020. godini. Planetarne energije u potpunosti su koncentrirane na postizanje vaših ciljeva te možete očekivati pravi procvat svog poslovnog carstva, bez obzira na njegovu veličinu. Isto tako, utjecaj Venere početkom godine navest će vas na preispitivanje prošlosti, pa možete očekivati susrete s mnogo starih prijatelja.

Neki od njih će vam možda postati i nešto više. Minula godina za jarčeve je bila vrijeme početaka u mnogim stvarima, što znači da ćete uskoro uživati u njihovim plodovima. Kako volite uživati u dobro odrađenom poslu, to će vam biti poseban užitak.

VODENJAK

Putovanja, avanture, duhovnost i unutarnji mi – to čeka vodenjake u novoj godini, koja će biti sve samo ne dosadna i uobičajena. Obilježena snažnim prisustvom Marsa i Jupitera, 2020. će otvoriti mnoga vrata vodenjacima, uključujući i ona duhovna. Ovo je odlična prilika da se počnete intenzivnije baviti stvarima koje vas zanimaju.

Mnogi će vodenjaci početi učiti strani jezik ili će se baviti nekim egzotičnim sportom. Što god da odaberete, poći će vam za rukom, posebno ako vas ispunjava i čini zadovoljnim. Iskoristite nalet energije za ostvarivanje svojih starih snova.

RIBA

S mirnim vodama ostavljenima iza sebe, ribe će uploviti u pravu revoluciju. Naime, 2020. će biti godina promjena i transformacija, što će povoljno utjecati na vašu kreativnost, predanost i zadovoljstvo. Imat ćete osjećaj stalne zaljubljenosti, a to će posebno ići na ruku ribama s umjetničkim pretenzijama, piše Zadovoljna.

Jupiter vas čuva u prvoj polovici godine, a u srpnju ćete morati donijeti neke važne i presudne odluke. To je također vrijeme u kojem ćete osjetiti vjetar u poslovnim jedrima, a financijska situacija također će biti na zavidnoj razini. Pažljivo birajte obveze, jer ćete se inače pretrpati i dovesti u nepotreban stres.

Kopirati
Drag cursor here to close