Velika nagradnjača

Velika nagradna igra ''Uz Mepas Mall Fićo je tvoj!''

Okreni ključeve i započni avanturu iz snova, jer uz Mepas Mall Fićo je tvoj!
Lifestyle / Flash | 30. 07. 2019. u 11:57 Sponzorirani članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Oduvijek se zamišljate u atraktivnom automobilu koji je krojen po vašoj mjeri, koji će oživiti vašu kreativnost i biti savršena inspiracija za vaše avanture iz snova?

Posjet Mepas Mallu vodi vas na korak do ostvarenja vaših želja. Ukoliko niste, još uvijek stignete popuniti kupone u velikoj nagradnoj igri ''Uz Mepas Mall Fićo je tvoj!'' i osvojiti simpatični Fiat 500L 1.4 Urban.

Uz šarmantnog Fiću, najsretnije dobitnike očekuje ljetni aranžman u Solaris Beach Resortuu Šibeniku, te Samsung Galaxy S10 smartphone, koji atraktivnim dizajnom i nevjerojatnim karakteristikama nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Uz ove fantastične nagrade, vjerni kupci moći će osvojiti još mnoge bogate poklon pakete.

Nagradnu igru podržao je Autostart, ovlašteni Fiat partner.

Učinite svoj svakodnevni život zabavnim, uživajte u najboljem shoppingu u gradu, preuzmite kupone na info pultu centra i osvojite atraktivne nagrade. Izvlačenje nagrada održatće se u srijedu 07.08.2019. u 12 sati u prizemlju centra.

Odličan shopping vodi vas do još boljih nagrada, stoga već danas posjetite Mepas Mall i otkrijte pravi užitak najboljeg ljetnog shoppinga. Ispunite baš sve s popisa omiljenih ljetnih aktivnosti, uživajte u druženju, zabavi i najboljim ljetnim sniženjima.

Neka ovo ljeto bude baš onakvo kakvo ste oduvijek sanjali uz Mepas Mall!

Vaš Mepas Mall

Lifestyle u trendu

Kopirati
Drag cursor here to close