održan koncert

Vedri i prijatelji razvedrili Mostar

Lifestyle / Flash | 02. 12. 2015. u 18:52 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga roditelja i djece s posebnim potrebama "Vedri osmijeh" iz Mostara, povodom Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, organizirala je večeras u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" koncert pod nazivom 'Vedri vedre s prijateljima'.

''U Hercegovačko - neretvanskoj županiji ima puno pomaka po pitanju situacije osoba s invaliditetom.Ima puno pomaka po pitanju asistenata u nastavi, barijera, nastavnog plana i programa. Uistinu mi i ovu godinu završavamo i u novu ulazimo s jako velikim optimizmom. Neki od nas jučer su bili u Predsjedništvu BiH, bilo nam je jako lijepo djeca su se radovala, i evo to je odgovor pomiče li se išta kada je u pitanju život osoba s invaliditetom'', rekla je Danijela Kegelj predsjednica Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama "Vedri osmjeh" Mostar.

Dodala je kako živimo u gradu gdje nazočnost publike, koja je razvedrila s vedrima u Kosači dokaz da su osobe s invaliditetom dobro primljene i prihvaćene.

Na koncertu su sudjelovali članovi Centra za djecu i omladinu s posebni potrebama "Los Rosales", Rehabilitacijskog centra za osobe s posebnim potrebama "Sveta obitelj", Osnovne škole za djecu s posebnim potrebama, Srednje turističko - ugostiteljske škole i Udruženja "Ružičnjak".

Koncert je okupio brojne prijatelje i članove udruženja i škola koje se brinu o djeci s posebnim potrebama.

Kopirati
Drag cursor here to close