Victoria's Secret

Večeras u Parizu veliki godišnji spektakl Viktorijinih anđela

Lifestyle / Flash | 30. 11. 2016. u 10:30 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Milijuni obožavatelja, napose muškaraca, s nestrpljenjem čekaju svaki „Victoria's Secret“ show, a posebno veliki godišnji spektakl.

Gazele s anđeoskim krilima pred kraj godine okupe se u nekoj svjetskoj metropoli i 'odrede' što će se iduće sezone nositi ispod haljine.

Zasigurno jedna od najpoznatijih svjetskih modnih revija održat će se večeras u Parizu.

Za djevojke koje sudjeluju na ovome spektaklu, gotovo čitava godina se sastoji od teškoga rada, treninga, dijeta, vježbi svih vrsta. Sve je podređeno jednome datumu - 30. studenog.

Uzbudljivi catwalk po prvi put je u francuskoj modnoj metropoli, u glamuroznoj „Grand Palais“. Ranijih godina ova se ženska trupa držala Londona, New Yorka, Los Angelesa, Miamija.

Odabrana publika će večeras ovaj spektakl vidjeti uživo, a milijuni fanova tek 5. prosinca, pri čemu treba napomenuti kako ekskluzivno pravo emitiranja ima američki „CBS“.

Ove godine će s glavnim zvijezdama Anđelica po prvi put 'istrčati' i medijski prilično eksponirana Bella Hadid (20), dok je njezina sestra Gigi (21), skupa s nerazdvojnom posestrimom Kendall Jenner (21) bila i prošle godine članica „Victoria's Secret“ ansambla.

Fantasy Bra

Svake je godine na ovom modnome spektaklu glavno pitanje tko će nositi „Fantasy Bra“ - dijamantni grudnjak.

Ovoga puta će „Fantasy Bra“, koji na sebi ima 9000 komada dragog kamenja i vrijedan je tri milijuna dolara, nositi američki model Jasmine Tookes.

Pravo da se obuče ovaj grudnjak svakome modelu je ekvivalentno proglašenju za viteza u britanskoj monarhiji.

Jasmine Tookes, savršena djevojka koja ne skriva svoju nesavršenost, postat će nekom vrstom legende u branši. Naime, proteklih dana su objavljene neke neobrađene slike na kojima se vidi da su anđeli bez pomoći Photoshopa ipak samo - ljudi.

Ostale cure zasigurno će također naći svoje mjesto u analima ove manifestacije.

 

bonne nuit paris ???? @victoriassecret

A photo posted by Bella Hadid (@bellahadid) onNov 28, 2016 at 2:28pm PST

Kopirati
Drag cursor here to close