Mali, ali zna ujesti

Vatikan: Karl Friedrich ugrizao papu Franju za prst!

Naime, pošto je papa dodirnuo njegovo lice, malac je ustima zgrabio papin kažiprst i ''ugrizao' ga na način kako to bebe već čine u toj životnoj dobi.
Lifestyle / Flash | 13. 03. 2018. u 13:26 Bljesak.info
Kopirati

Jedna njemačka obitelj našla se prethodnih dana na generalnoj audijenciji kod pape Franje, a najmlađi njihov član Karl Friedrich, kojemu je sedam mjeseci, imat će za čitav život uspomenu u nesvakidašnjoj fotografiji s tog susreta.

Naime, pošto je papa dodirnuo njegovo lice, malac je ustima zgrabio papin kažiprst i ''ugrizao' ga na način kako to bebe već čine u toj životnoj dobi. Bit će da Karlu Friedrichu izbijaju zubići pa koristi svaku priliku da zagrize bilo što u blizini.

Njegova je obitelj sve uspjela snimiti, a sliku je objavio Bild plus. Vidljivo je na slici da je vrhovni poglavar Katoličke Crkve sve ovo doživio sa smijehom i radošću. Koliko zubića ima dječačić i jesu li ostavili traga na papinu prstu, ostalo je potpuno nevažno...

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.