Savjet

Uz ova 4 trika lako ćeš pospremiti i posložiti plastične kuhinjske posude i poklopce

Pogledaj o čemu se radi…
Lifestyle / Flash | 15. 11. 2020. u 21:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poklopci od tupperware posuđa misteriozno nestaju? S ovim mudrim trikovima za sortiranje i slaganje to se više neće događati. Pogledaj o čemu se radi…

Jednostavno i kreativno rješenje

Stalci za tanjure 

Ovo je vrlo jednostavno i kreativno rješenje: iskoristi stalak za tanjure kako bi posložila poklopce plastičnih posuda. Kad ih poslažeš okomito, puno ih stane i neće tek tako lako nestati. Osim toga, poklopce možeš posložiti po veličini pa ćeš lako pronaći onaj koji ti je potreban.

Možeš stilski posložiti tupperware

Stalak za časopise

Ako se odlučiš za stalak za časopise, možeš stilski posložiti tupperware. Stalci su obično od metala te su dizajnirani u industrijskom stilu. Ovaj način spremanja je nešto posebno i dat će „ono nešto“ tvojoj kuhinji. 

  Male kutije izvrsne su za spremanje plastičnog posuđa

Kutije i košare 

Male kutije za spremanje igračaka ili knjiga izvrsne su za spremanje plastičnog posuđa. Jednostavno ih potom staviš u ili na kuhinjske ormariće. Najbolje je poklopce staviti jednu, a posude u drugu kuriju. Savjet: stavi posude jednu u drugu kako bi uštedjela prostor. 

Uz ova trik ladica će biti uredno pospremljena 

Razdijeli ladice 

Kako bi poklopci i posude ostali na mjestu, preporučuje se staviti u ladice poprečne pregrade. Ako staviš jednu pored druge, između ćeš dobiti prostor za poklopce. Tako će ladica biti uredno pospremljena , a poklopci na dohvat ruke.

Kopirati
Drag cursor here to close