Erigo-D

Uspjeh mostarskog plesnog kluba na natjecanju u Beču

Plesači 'Eriga' su bili jedini predstavnici iz FBiH, i sudjelovali su sa 46 plesača pod vodstvom trenera Dajana Markotić, Monika Škobić, Lidija Vidačak i Josipa Bradarić.
Lifestyle / Flash | 21. 02. 2018. u 15:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Plesni klub 'Erigo-D' Mostar, proteklog je vikenda od 15. do 19. veljače sudjelovao na velikom međunarodnom natjecanju u Beču (Austrija). Na natjecanju je bilo 3 000 plesača iz cijele Europe, natjecanje se održavalo na tri pozornice, a sudilo je 15 internacionalnih sudaca kao što su Mojca Horvat, Miloš Isailović, Staša Stanković i brojni drugi.

''Možemo slobodno reći da je ovo međunarodno natjecanje u rangu sa najvećim svjetskim natjecanjima'', navode iz kluba 'Erigo'.

Foto: Erigo-d / Uspjeh na natjecanju

Plesači Eriga su bili jedini predstavnici iz FBiH, i sudjelovali su sa 46 plesača pod vodstvom trenera Dajana Markotić, Monika Škobić, Lidija Vidačak i Josipa Bradarić.

''Natjecali smo se sa  13 koreografija u raznim plesnim stilovima: jazzdance, art dance , contemporary, akrobatika. iznimno smo ponosni na naše plesače koji su u jakoj konkurenciji osvojili zaista velike uspjehe'', navedeno je u priopćenju kluba iErigo-D'.

Prvo mjesto grupa PTICE

Prvo mjesto solo Petra

Drugo mjesto duo Ila i Ema

Drugo mjesto Vlatka

Treće mjesto formacija Gusari

Treće mjesto Lana

Četvrto mjesto formacija Love research

Peto mjesto grupa Indijanci

Peto mjesto solo Iva

Sedmo mjesto Barbara i Elena

Deveto solo Andrea i Katja

Klub se zahvaljuje svim roditeljima na nesebičnoj podršci.

''Ove godine Plesni klub 'Erigo-D' slavi 15 godina rada, što ćemo obilježiti našom velikom predstavom i sigurni smo još brojnim uspjesima. Svi koji nam se žele pridružiti mogu to učiniti na adresi  Dubrovačka bb, preko puta Mostarke'', priopćeno je iz kluba 'Erigo-D'.

Kopirati
Drag cursor here to close