RapLiku

Uskoro počinju prijave za najveće regionalno hip hop natjecanje

Lifestyle / Flash | 17. 03. 2017. u 17:48 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pripreme za Red Bull RapLiku 2017, natjecanje u freestyle repanju, pri samom su kraju i uskoro će biti poznat datum početka prijava. Nakon velikog uspjeha prošlogodišnjeg bh. izdanja, natjecanje ove godine ide korak dalje i širi se na regiju.

Prijave za natjecanje će teći putem web stranice www.redbullraplika.com, a pravo sudjelovanja imaju MC-ijevi iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije. U velikom regionalnom finalu Red Bull RapLike 2017, koje će biti održano krajem svibnja u BiH, osam najboljih MC-ijeva će se boriti za prestižni naslov regionalnog kralja freestylea.

Na velikom finalu sudheluje 8 MC-va iz regije. Po jedan natjecatelj iz svake države izborit će svoje mjesto u finalu prijavom na web stranici, a još po jedan će dobiti direktnu pozivnicu žirija. Sedmo mjesto je rezervirano za jednog MC-ija iz ostalih zemalja regije koji će dobiti specijalnu pozivnicu žirija, a osmi sudionik velikog finala bit će pobjednik prošlogodišnjeg bh. izdanja Red Bull RapLike, Darko Richter.

Dok čekaju početak prijava, MC-ijevi se već mogu početi pripremati i brusiti svoju vještinu hip hop improvizacije na web stranici natjecanja, www.redbullraplika.com. Trenutno su na stranici otvorene mogućnosti borbi „u četiri oka“ i samostalnog vježbanja, a uskoro će biti poznat i tjedni termin za online borbe 1-na-1 pred publikom. Za korištenje navedenih mogućnosti, te gledanje javnih borbi i glasanje za svoje favorite, potrebno je kreirati profil na web stranici.

Red Bull RapLika je svojevrsni nasljednik Red Bull MC Battlea, freestyle natjecanja koje je u tri godine održavanja (2010, 2011 i 2012) privuklo izuzetno zanimanje hip hop zajednice u zemljama regije. Prvo izdanje Red Bull RapLike, održano prošle godine u BiH, također je naišlo na odličan odziv, tako da je širenje na regiju prirodan slijed događaja.

Kopirati
Drag cursor here to close