Sretni dobitnici

Uručene nagrade velike nagradne igre Mepas Malla “Kupon ispiši i s Twingom zbriši!”

Lifestyle / Flash | 21. 07. 2017. u 12:26 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas, na platou Mepas Malla, održano je uručenje nagrada iz nagradne igre „Kupon ispiši i s Twingom zbriši“! U velikoj nagradnoj igri, sreća se posebno nasmješila Andrei Prce koji je dobila priliku da se odveze u popularnoj gradskoj jurilici Renault Twingu!

U nagradnoj igri mogli su sudjelovati svi posjetitelji s računom u vrijednosti od 20 KM ostvaren od 10.04. do 10.07. u bilo kojoj radnji centra. Uz Andreu, kupovina u najpopularnijem centru u regiji donijela je sreću i ostalim dobitnicima koji su osvojili mnoštvo nagrada poput odličnih Cat S60 Smartphonea, Wellness vikenda u Hotelu Mepas, bogatih poklon paketa i drugih vrijednih nagrada.

Zahvaljujemo se partnerima nagradne igre GUMA M, ovlaštenom Renault partneru, HT ERONET, CatPhones i Hotelu Mepas što su podržali nagradnu igru i osigurali vrijedne nagrade.

Čestitamo svim dobitnicima na osvojenim nagradama. Zahvaljujemo se svima posjetiteljima što su vrijedno popunjavali kupone i sudjelovali u nagradnoj igri.

Podsjećamo vas na ljetna sniženja, idealna su prilika da obnovite svoju garderobu po super sniženim cijenama. Sniženja brandova potražite na linku , posjetite Mepas Mall i ostvarite najbolji shopping s popustima.

Vaš Mepas Mall
Lifestyle u trendu!

Kopirati
Drag cursor here to close