Nova sezona

Upis novih članica u Mostarske mažoretkinje

Mostarske mažoretkinje osvojile su brojne nagrade i priznanja, zatim brojne titule kako državnih tako i Europskih prvaka te svake godine u Mostar donesu izuzetne rezultate sa svih natjecanja na kojima se pojave.
Lifestyle / Flash | 05. 09. 2018. u 10:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarske mažoretkinje pozivaju sve zainteresirane djevojčice i djevojke da se prijave u ovaj plesno-sportski kolektiv grada Mostara.

''Mnogi nas zovu 'Živući simboli grada Mostara' a kroz  23 godine uspješnog rada dokazale  smo da smo kolektiv koji je ne samo postao simbol grada Mostara nego i simboli jednih od najprepoznatljivijih mažoret ekipa u Europi'', poručili su iz mostarskih mažoretkinja.

Mostarske mažoretkinje osvojile su brojne nagrade i priznanja, zatim brojne titule kako državnih tako i Europskih prvaka te svake godine u Mostar donesu  izuzetne rezultate  sa svih natjecanja na kojima se pojave.

''Osim brojnih atraktivnih nastupa, humanitarnih,protokolarnih, nastupa na svim najvećim manifestacijama u našem gradu kako kulturnim, sportskim i mnogim drugim i naravno   natjecanjima, mažoretkinje su stalne gošće prestižnih europskih festivala i smotri, a svake godine, tijekom velikih europskih turneja, posjete po nekoliko poznatih europskih središta.

Sve zainteresirane članice mogu se obratiti putem službene Facebook stranice , e-maila [email protected] ili na broj 063 316 529 .

Na upis se mogu odazvati djevojke i djevojčice uzrasta  od 5 godina  pa do 19 godina, a upis traje do kraja mjeseca rujna 2018. godine.

 

Kopirati
Drag cursor here to close