Šokirani prolaznici

Ultraši luduju po Splitu: goli trojac vodio ljubav sa stupom

Lifestyle / Flash | 14. 07. 2016. u 20:35 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak oko 7.15 sati trojica mladih gostiju potpuno goli hodali splitskom Spinčićevom ulicom ispod bolnice Firule, a jedan od njih je na raskrižju sa Rooseveltovom spuštenih hlača zadovoljavao svoju požudu na stupu prometnog znaka, dok su ga preostala dvojica svojski bodrila pred očima ostalih "domaćih" prolaznika.

Na mjesto događaja ubrzo je stigla policijska ophodnja koja je spomenuti trojac zatekla u "ljubavnom zagrljaju" sa stupom.

Kako neslužbeno doznaje Slobodna Dalmacija iz policije, mladići su bili toliko "naliveni" da uopće nisu shvaćali što rade i zbog čega ih policajci upozoravaju.

I nije to bio jedini sličan incident jer su djelatnici Druge policijske postaje cijelu noć sa srijede na četvrtak imali posla u obilasku terena između Gradske luke i Firula, gdje su po klupama i livadama ležali "naliveni furešti".

Budući da nisu počinili nikakvo kazneno djelo niti su remetili javni red i mir, policajcima nije preostalo ništa drugo nego da ih probude, obave s njima razgovor i pozovu im taksi kako bi ih odveo na željenu destinaciju.

Na svu sreću nitko od tih gostiju nije ozlijeđen niti je zatražio liječničku pomoć, pa tako ni na Hitnoj pomoći nisu zabilježili povećan broj intervencija.

Festival Ultra Europe održat će se četvrtu godinu zaredom na splitskom stadionu Poljudu od 14. do 17. srpnja, nakon čega seli na Brač, Hvar i Vis, a na osam pozornica nastupit će više od 160 izvođača koji bi trebali privući oko 150 tisuća posjetitelja iz 143 zemlje te 500 stranih novinara

Kopirati
Drag cursor here to close