150 tisuća partijanera

Ultra ''seli'' na otoke

Ovogodišnja Ultra održana je na novoj lokaciji, umjesto dosadašnje na Poljudu održala se na susjednom stadionu Park mladeži gdje su posjetitelji imali na raspolaganju 15 tisuća četvornih metara više prostora.
Lifestyle / Flash | 14. 07. 2019. u 22:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju navečer završava splitski dio sedmog izdanja Ultra Europe festivala kojeg je u tri dana posjetilo oko 150 tisuća partijanera iz 140 zemalja svijeta zbog čega su organizatori iznimno zadovoljni.

Na Ultri su nastupili brojni svjetski poznati DJ- evi, otvorio je David Guetta, a partijanere su do usijanja zagrijavali Swedish House Mafia, Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, The Chainsmokers, DJ Snake, Dubfire, Jamie Jones, Joseph Capriati, Maceo Plex, Marco Carola, Gud Vibrations, Rezz, Rezz, Richie Hawtin, Sasha & Nic Fanciulli, Steve Aoki i Tchami X Malaa i ostali. 

Ludnica u Splitu: Bljesak vam donosi atmosferu s Ultra Europe Festivala

''Croatia make some noise! We love you Split! Let me see your hands ULTRA Europe!,'' riječi su ovo koje su sinoć odjekivale iz srca stadiona Parka Mladeži u Splitu, novog doma festivala koji je spektakularno otvorio sedmo izdanje. Foto: Vlatko Mikulić | Bljesak.info / 7.

U subotu je na Ultri bio i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić kao i direktor Hrvatske turističke zajednice Kristijan Staničić. Ovogodišnja Ultra održana je na novoj lokaciji, umjesto dosadašnje na Poljudu održala se na susjednom stadionu Park mladeži gdje su posjetitelji imali na raspolaganju 15 tisuća četvornih metara više prostora, prenosi Hina.

Ultra je počela je Resistance Opening Partyjem u klubu Hemingway.

 U ponedjeljak Ultra "seli"  na Brač gdje će partijaneri moći uživati na Regatta partyju, u utorak su na Hvaru, u Hotelu Amfora gdje će biti Ultra beach i u klubu Carpe diem Resistance Hvar. Zadnjeg dana, u srijedu, Closing party je na viškom Fort Georgu.

Kopirati
Drag cursor here to close