Prognoza

Ujutro minusi

U Hercegovini pretežno sunčano. Postepeno naoblačenje od poslijepodnevnih sati prema kraju dana.
Lifestyle / Flash | 11. 02. 2021. u 14:46 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni će sutra biti više niske naoblake u jutarnjim satima. Veći dio dana sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Novo naoblačenje u večernjim satima. U Hercegovini pretežno sunčano. Postepeno naoblačenje od poslijepodnevnih sati prema kraju dana.

Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera.

Jutarnja temperatura zraka većinom između -10 i -5, na krajnjem jugu BiH do 1 stupanj. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -4 i 0, a na jugu BiH od 5 do 8 stušnjava.

U Sarajevu će više niske oblačnosti biti u jutarnjim satima. Veći dio dana umjerena naoblaka. Novo naoblačenje u večernjim satima. Jutarnja temperatura zraka oko -8° a najviša dnevna oko -2 stupnja.

U Bosni je danas bilo oblačno vrijeme. Prijepodne je padao i snijeg i kiša. U većem dijelu Hercegovine prijepodne se izvedrilo.

Temperature zraka izmjerene u 13 sati: Bjelašnica -10, Ivan-sedlo -3, Gradačac i Tuzla -2, Bihać, Bijeljina, Doboj, Sanski Most i Sarajevo 0, Banja Luka, Bugojno i Jajce 1, Zenica 2, Drvar 3, Livno 4, Mostar 10, Stolac 12, Grude i Trebinje 13 i Neum 14 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close