UJEDINIMO SE I POMOZIMO!

Mala Mila umire, potrebna su 3 milijuna dolara u idućih pet dana

Samo zajedničkim snagama možemo da je spasimo!
Lifestyle / Flash | 29. 03. 2019. u 12:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Marin Rončević, otac dvogodišnje Mile Rončević, oboljele od leukemije koja se bori za život u Dječjoj bolnici Kantrida, doznao je u četvrtak navečer da su troškovi liječenja u Children's Hospital od Philadelphia bitno viši od milijun američkih dolara, koliko se do sada predviđalo, te da oni iznose oko 2,8 milijuna dolara.

"Dragi rođaci i prijatelji,

Ovo je Mila Rončević, moja i Sanjina mlađa kćer. Mila ima nepune 2 godine i već se godinu dana bori s leukemijom (akutna mijeloična megakariocitna leukemija AML M7). U Europi uspješan nastavak liječenja nije moguć i Milina zadnja šansa za život je liječenje u Children’s Hospital of Philadelphia. Troškovi liječenja su vrtoglavi, procjenjuju se na oko 1.000.000,00 USD. (Točan iznos kroz dan dva, čekamo)", napisao je Marin, prije nego što je saznao da su troškovi narasli drastično.

Mila je oboljela prije godinu dana od akutne mijeloične megakariotične leukemije. Liječnici u Hrvatskoj cijelo vrijeme djevojčicu liječe, i roditelji su im iznimno zahvalni na svemu, ali smatraju da u Americi Mila ima više šanse - tamo, naime, postoji eksperimentalna terapija koje ovdje nema.

POMOZIMO

Ovim putem molimo sve koji mogu izdvojiti koju kunu za pomoć našoj Mili da uplate koliko mogu i žele na HR3641330063110002644 na ime Marin Rončević, (adresa: Hreljin 33B, 51226 Hreljin), opis plaćanja obavezno - “darovanje za zdravstvene potrebe - liječenje Mile Rončević”. Model plaćanja je 99. Naziv banke: Banka Kovanica d.d. Varaždin. Svaka kuna je dobrodošla i svaka minuta je važna. Za plaćanja iz inozemstva, BIC/SWIFT je SKOVHR22.

Kopirati
Drag cursor here to close