Mostar

Udruženje građana 'Zajedno za naš grad' slavi prvi rođendan

Lifestyle / Flash | 05. 03. 2016. u 10:25 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje građana „ Zajedno za naš grad“ će 5.ožujka s početkom u 17 sati u Pozorišnoj kafani u Mostaru proslaviti svoju prvu godišnjicu rada.

''Na naš prvi rođendan smo pozvali članove obitelji koji su u protekloj godini bili korisnici naših donacija. Napminjemo da smo u protekloj godini odradili preko 40 značajnih akcija, a sve to zahvaljujući našim donatorima Mostarcima, kako onim koji žive u Mostaru, tako i onima koji trenutno žive u inozemstvu, te mnogim pravnim osobama iz Mostara.

Naše U.G. ima za cilj pomoći svim socijalno ugroženim kategorijama stanovništva na područiju grada Mostara i okoline, prvenstveno samohranim majkama, siročadi, bolesnim i iznemoglim, osobama sa invaliditetom, porodicama bez redovnih primanja i raseljenim osobama, bez obzira na njihovu nacijonalnu i vjersku pripadnost.

Rad U.G je baziran na prikupljanje novčanih i materijalnih sredstava putem humanitarnih akcija i podjele istih. Ovom prilikom pozivamo sve građane Mostara, koji su spremni uložiti svoje vrijeme i trud i volontirati u U.G. , kao i one građane kojima je potrebna naša pomoć, da se obrate u prostorije U.G. Svi zainteresirani za rad Udruženja su dobrodošli na našu skromnu svečanost'', navode u svom pozivu iz ovog udruženja.

Kopirati
Drag cursor here to close