Udruga Pravi Put

Besplatne edukacije u Grudama, Širokom Brijegu i Posušju

Riječ je o edukacijama ''Kako pronaći posao tijekom krize Covid-19'' te psihološko edukativna radionica - na temu ''Mentalno zdravlje mladih''.
Lifestyle / Flash | 03. 11. 2020. u 20:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga Pravi put, organizira dvije zasebne besplatne edukacije u Grudama, Široki Brijeg, Posušje.

Riječ je o edukacijama ''Kako pronaći posao tijekom krize Covid-19'' te psihološko edukativna radionica - na temu ''Mentalno zdravlje mladih''.

''Pandemija COVID-19 utjecala je na naš život u mjerilu koji većina nas nikada prije nije doživjela. Ali kako se prilagođavamo ovom novom načinu života, postoje sve vrste prepreka s kojima se moramo suočiti. Jedan od takvih izazova je kako dobiti posao u novoj normalnoj situaciji'', istaknuto je iz Udruge Pravi put.

U Velikoj Britaniji je shema otpuštanja mnogim ljudima dala malo prostora za disanje. Međutim, stope nezaposlenosti također su porasle, što znači da će mnogi drugi tražiti posao.

No, stvari su se možda malo promijenile u načinu na koji rade prijave za posao i zapošljavanje, barem zasad. Imajući to na umu, gledamo neke korake koje možete poduzeti kada tražite novi posao. Što je sa našom državom?

Globalna ekonomija trpi najgore pogođene ljude, a ljudi gube posao alarmantnom brzinom.

Međutim, u ovim vremenima nevolje, kroz ovu edukaciju predavači će vas voditi ćemo vas kroz različite načine ,izvore,mogućnosti i drugo.

Kroz drugu edukaciju "Sve više mladih pokazuje simptome psiholoških poremećaja poput anksioznosti i depresije što bi u startu valjalo stručno rješavati, pričati će dr. sc. Zoran Kavedžić koji je doktor znanosti teologije, komunikacije završio u Americi sa više od 20-ak godina radnog iskustva u ovoj oblasti.

Iz Udruge Pravi put goste mole da se pridržavaju navedenih epidemiološki mjera (nošenje maske, socijalna distanca i drugo), jer u protivnom niti organizator, ni mjesto edukacije ne snose posljedice neodgovornosti.

O lokaciji, vremenu, i početku ovih edukacija na vrijeme će biti objavljena obavijest. 

Prijavite se možete putem obrasca.

Kopirati
Drag cursor here to close