nova generacija

Udahnite duboko: Ovo su najseksipilniji Anđeli

Lifestyle / Flash | 24. 06. 2015. u 18:02 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mankeneke koje predstavljaju „Victoria's secret” spadaju među najatrkativnije i najljepše žene svijeta.

Te čuvene ljepotice za kojima uzdiše pola planete izgradile su zavidne karijere, ali mi smo izdvojili pet najseksepilnijih modela.

1. Gisele Bundchen


Najseksipilinij model u mirovini svih vremena. Pored toga što je majka dvoje djece, Gisele i dalje izgleda zanosno i opravdava titulu najplaćenijeg supermodela.

2. Miranda Kerr


Atraktivna ljepotica i bivša supruga Orlanda Blooma, svoju karijeru u Anđelima završila je 2013. I dalje se bavi modelingom, kao što i mami uzdahe na svakoj naslovnici na kojpj se slika.

3. Alessandra Ambrosio


Seksi Brazilka, svoju karijeru započela je kao finalistica „Elite model look-a”. Svoju najveću popularnost stekla je kao jedan od „Viktorijinih anđela”, ali se također ostvarila i u nekim filmskim ulogama.Sa biznismenom Jamiem Masurom zaručila se 2008, a imaju dvoje djece - Anu, rođenu 2008, i Nou, rođenog 2012. godine.

4. Dutzen Kreos

When the paparazzi takes a picture....

A photo posted by Doutzen Kroes (@doutzen) onJun 17, 2015 at 8:01am PDT


Nizozemska manekenka i majka dvoje djece i dalje izgleda spektakularno. Ova atraktivna 30- godišnja ljepotica takođe je i majka dvoje djece, ali je i jedan od trenutno najplaćenijih modela na svijetu.

5. Candice Swanepoel

Za Candis kažu da je postala sinonim za seksipil. Njezino besprijekorno zategnuto tijelo, duge noge i predivno lice čine je dostojnom da bude Anđeo. Kažu da je upravo zbog toga i dalje predvodnica nove generacija anđela.

Kopirati
Drag cursor here to close