Mostar

Učenici nisu zaboravili na dame, štićenice Doma za stare i iznemogle osobe

Lifestyle / Flash | 08. 03. 2017. u 15:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavnici Vijeća učenika Šeste osnovne škole na čelu s nastavnicom Elvedinom Kazazić su odlučili na Dan žena posjetiti štićenike Doma za stare i iznemogle osobe u Mostaru.

''Posebno je zadovoljstvo bilo slušati dame koje su u svoje vrijeme, svaka na svoj način, borile se za prava žena u našem gradu i društvu. Naši učenici su posjet uljepšali svojim izvedbama sevdalinki. Dokaz da je starost druga mladost bio je i više nego očigledan kada su se štićenice pjesmom pridružile našim učenicima. Osim pjesmom, učenici su štićenice obradovali karanfilima, čestitkama i poslasticama koje su pripremili roditelji'', rekla je koordinatorica Vijeća učenika Elvedina Kazazić.

Ovom prilikom se zahvalila svim učenicima koji su pomogli realizaciju ovog posjeta, kao i vrijednim mamama I a , I b, II a i II b razreda čiji su kolačići obradovali svačija nepca.

''Također, veliko hvala nastavnici glazbene kulture Muberi Muminagić i nastavniku Ramizu Tikveši na muzičkoj i instrumentalnoj podršci, te učiteljici Mireli Tipura koja nam je i ovaj put vrlo rado pomogla. Kolača je bilo zaista mnogo, pa smo odlučili da jedan dio kolača odnesemo djeci u Egipatsko selo i i njima uljepšamo današnji dan'', rekla je Elvedina Kazazić.

Kopirati
Drag cursor here to close