Banovini od srca

Učenici i roditelji iz Cima pokreću akciju za Banovinu

Banovini od srca iz Cima
Lifestyle / Flash | 03. 02. 2021. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće roditelja i Vijeće učenika Osnovne škole Cim sa puno nade i dobre volje pokreće akciju prikupljanja pomoći u hrani, higijenskim potrepštinama, te osobnoj zaštitnoj opremi za stanovništvo pogođeno razornim potresom u Republici Hrvatskoj.

''Potaknuti željom da pomognemo najugroženijim, pozivamo sve ljude dobre volje da u skladu sa svojim mogućnostima podrže našu akciju „Banovini od srca“. Kako bi se što bolje pripremili za prijevoz i distribuciju donacije molimo Vas da na svoj paket/vrećicu napišete točan sadržaj (npr: 1kg brašna, pasta za zube, pregača i sl...), te olakšate vrijednim rukama naših učenika da sve donirano sortiraju po uputama Hrvatskog Crvenog križa'', rekli su iz Vijeća roditelja i Vijeća učenika.

Voloneri Vijeća roditelja i Vijeća učenika Osnovne škole Cim primat će donacije u prostorijama Mjesne zajednice Cim, 5. i 6. veljače 2021. godine od 11 do 17 sati.

''Budimo i ovaj put humani, darujmo „Banovini od srca“ ono što je uvijek potrebno, a posebno sada u ovim teškim vremenima - pažnju, pomoć i podršku...'', poručili su.

Kopirati
Drag cursor here to close