Inspiracije...

U zadnji čas: 3 brza, efektna i trendi načina ukrašavanja uskrsnih jaja

Ako nemate ideju za ukrašavanje uskrsnih jaja, bacite pogled na primjere koje vam donosimo u nastavku.
Lifestyle / Flash | 30. 03. 2024. u 08:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osim što će vaša uskrsna jaja ove godine biti ukrašena s ukusom, neće vam trebati puno vremena i truda. Znamo da ste nestrpljivi, te se odmah bacamo na otkrivanje super brzih i trendi načina za ukrašavanje jaja. 

1. Šljokice 

Foto: Unsplash / Ukrašavanje jaja šljokicama

Ako mislite da je ukrašavanje jaja šljokicama naporno, varate se! Sve što vam treba su šljokice različitih boja i malo volje. Kuhana jaja ohladite te ih kistom premažite bjelanjkom. Nakon toga ih uvaljajte u šljokice omiljene boje i stavite na ravno mjesto da se suše.

Kad se jaja osuše, izgledat će lijepo i ukrašeno s ukusom, te nimalo pretjerano ni kičasto. S obzirom na činjenicu da je ovo potpuno novi način ukrašavanja jaja, pripremite se na mnogo pitanja o samom procesu. Također, mnogi bi vam mogli dati  komplimente zbog inovativnog načina ukrašavanja, te bi u svakom od njih trebali uživati. 

2. Perje 

Foto:Scandinavian homes / Ovaj ukrasni element hit je u posljednje vrijeme

Pitate se kako perjem ukrasiti jaja? Jednostavno! Jaje možete obojiti te ga dodatno ukrasiti perjem ili koristiti perje bez bojanja jaja. Budući da perje ne možete pronaći na svakom uglu, pobrinite se da ga pronađete ranije, kako bi izbjegli blagdanski stres.

Sve što trebate uraditi je uzeti malo perja te ga spojiti zajedno i ljepilom zalijepiti na jednu stranu jajeta. Osim što će jaje izgledati lijepo ukrašeno, za ovaj način ukrašavanja vam neće trebati puno vremena. 

3. Vrpce i konci

Foto:Scandinavian homes /  Trake će još više dolaziti do izražaja ako boja jaja bude tamnija od njih

Ako vam je dosadilo klasično ukrašavanje jaja te njihov izgled želite dignuti na višu razinu, probajte s dodavanjem vrpci i konaca. Stare ukrasne vrpce raznih boja će biti odličan dodatak za uskrsna jaja.

Također, ako možete pronaći konce raznih boja te vunu ili špagu, ne oklijevajte ukrasiti jaja s njima. Sve ovo možete uraditi u zadnji čas te uživati u prelijepom uskrsnom stolu! 

 

 
Kopirati
Drag cursor here to close