Oaza između Širokoga Brijega i Mostara

U travnju počinju organizirane posjete konjima na Bilima

Planirano je da organizirani posjeti počnu u nedjelju 8. travnja, a bit će organizirani svake nedjelje u tom mjesecu.
Lifestyle / Flash | 20. 03. 2018. u 11:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Neformalna skupina zaljubljenika u prirodu okupljena oko Facebook stranice ''Konji na Bilima'' organizira posjete konjima na Bilima koje se nalaze između Mostara i Širokog Brijega.

''Organizirani posjeti konjima na Bilima imaju svrhu približavanja konja svim ljubiteljima ovih plemenitih životinja. Posjeti uključuju doček na Bilima, potragu za konjima, druženje s njima i upoznavanje života konja na Bilima'', izjavio je za Bljesak.info Marijo Bošnjak, 27-godišnji Mostarac koji se godinama brine o konjima na Bilima.

Foto: Domagoj Ledić | Bljesak.info / Konji na Bilima (Marijo Bošnjak)

Planirano je da organizirani posjeti počnu u nedjelju 8. travnja, a bit će organizirani svake nedjelje u tom mjesecu, a moguće je i ostalim danima, sve ovisno o vremenskim prilikama. Posjet traje od 10.00 do 16.00 sati.

''Termin je potrebno rezervirati tjedan dana prije. Informacije o dolasku, detaljima posjete i naknadi za vodiča možete dobiti putem poruka na našoj Facebook stranici Konji na Bilima'', zaključio je Bošnjak u izjavi za Bljesak.info.

Konje na Bilima ćete moći organizirano posjetiti sve do sljedeće zime, a više termina bit će moguće organizirati tijekom ljeta.

Kopirati
Drag cursor here to close