U ritmu noći

Hercegovina se 'opustila'

Ovog petka svoja vrata nakon dugo vremena otvara Gaudeamus u Posušju, a 4. lipnja zabava će početi i u Dalekoj obali u Mostaru.
Lifestyle / Flash | 25. 05. 2021. u 11:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radno vrijeme noćnih klubova do 4 ujutro, live nastupi omiljenih pjevača, kratke suknjice i lagane košuljice, moglo bi se pomisliti kako smo u vremenu prije ludog vremena pandemije koronavirusa. Ipak, tu smo, u proljeće 2021. godine, a većina se ponaša kao da je zaista sve završilo.

Podsjetimo, još prije desetak dana u Zapadnohercegovačkoj županiji ukinuta je mjera ograničenog kretanja od 23:00 do 5:00. Tada je, u odluci donesena i odluka da je dozvoljeno do 100 osoba u zatvorenim prostorima ukoliko poštuju epidemiološka ograničenja, ali i veći broj osoba ukoliko Zavod za javno zdravstvo ŽZH da dopuštenje organizatoru.

Uslijedila je Vlada Federacije BiH koja 20. svibnja ukinula policijski sat i dopustila okupljanje na otvorenom do 70, te u zatvorenom do 30 ljudi.

A nakon odluka, uslijedile su organizacije zabava u brojnim noćnim klubovima i kafićima u Hercegovini. 

Prošlih vikenda krenulo se opet izlaziti u Golden Cube u Mostaru, Diamond u Ljubuškom, Elements u Tomislavgradu, Vivu u Posušju, Luxe u Livnu, a pravo ludilo tek dolazi. Ovog petka svoja vrata nakon dugo vremena otvara Gaudeamus u Posušju, a 4. lipnja zabava će početi i u Dalekoj obali u Mostaru. 

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Daleka Obala (@dalekaobala_mostar)

Iz TABOO Bar Restaurant najavili su kako će se ove srijede Mostarci moći zabaviti uz Valentina.

U Gastro Pub Nova Priča ovog vikenda stižu Antoniette i Goca Tržan.

U VIVA Caffe & Lounge Bar gosti se mogu zabaviti i srijedom.

A u Širokom Brijegu gosti pronalaze zabavu u House Baru.

Inače, u Bosni i Hercegovini u protekla 24 sata registrirano je 122 novozaražena koronavirusom i 18 smrtnih slučajeva. Od tog broja, u RS je 57 novih infekcija i devet preminulih. U FBiH je danas 56 novozaraženih i 7 smrtnih slučajeva. U Brčko distriktu registrovano je devet novih slučajeva zaraze virusom korona. Preminule su dvije osobe.

U Hercegovačko-neretvanskoj županiji novozaraženih je 20 i to: 4 iz Mostara, 4 iz Čitluka, 1 iz Jablanice, 3 iz Konjica i 8 iz Stoca. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close