Kantarevac

U prodaju puštene ulaznice za 16. Mostar Blues & Rock Festival

I ovaj put ljubitelji istinske glazbe će doći na svoje, pored američke blues zvijezde Lucky Petersona, vidjet ćemo još šest izvrsnih bendova.
Lifestyle / Flash | 02. 07. 2018. u 10:47 Bljesak.info
Kopirati

Priča koja traje već 16 godina ponovo će u gradu na Neretvi predstaviti neke od najznačajnijih blues rock umjetnika regije i svijeta.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ova, međunarodno priznata festivalska smotra do sada je, pored ostalih, predstavila imena kao što su: Big Brother & The Holding Company, Ana Popović, Snowy White, Ten Years After, Coco Montoya, Dr. Feelgood i mnoge druge, priopćeno je.

I ovaj put ljubitelji istinske glazbe će doći na svoje, pored američke blues zvijezde Lucky Petersona, vidjet ćemo još šest izvrsnih bendova.

16. Mostar Blues & Rock Festival, program:

19. 7. 2018. – SC ''Kantarevac'' Mostar
- Henrik Freischlader Band (DE)
- Lucky Peterson & The Organization ft. Tamara Tramell (USA)
- Goran Bare i Majke (CRO)

20. 7. 2018. – SC ''Kantarevac'' Mostar
- Mostar Rock School (BiH)
- Zona B (SRB)
- Todd Sharpville Band (UK)
- Električni orgazam (SRB)

U prodaju su puštene i dnevne i festivalske ulaznice kako bi ih svi zainteresovani mogli na vrijeme kupiti. Cijena festivalske ulaznice je 25 KM, a dnevne 15 KM, stoji u priopćenju.

Ulaznice se mogu kupiti putem mreže kupikartu.ba, odnosno u njenim poslovnicama, a prodajna mjesta za Mostar su: Muzički centar Pavarotti, Caffe Coco Loco, Black Dog Pub, Cafe Publika i Night Bar Duradžik.

Kopirati