Mostar

U prodaju puštene dodatne ulaznice za predstavu ''Zlatni lančić od bižuterije''

Lifestyle / Flash | 17. 05. 2017. u 11:00 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andrija Milošević, zvijezda TV serije ''Andrija i Anđelka'' večeras (17. svibnja) gostuje u Hrvatskom domu hercega Stjepan Kosače u Mostaru s monodramom ''Zlatni lančić od bižuterije''.

Zbog velikog zanimanja za predstavu, u prodaju su puštene dodatne ulaznice koje možete kupiti na info pultu Mepas Malla i na blagajni HD herceg Stjepan Kosača.

''Andrija je izvrstan je komičar, što će potvrditi mostarskoj publici uskoro, izvedbom monodrame redatelja Miodraga Mije Karadžića. Zbog velikog interesa u prodaju su puštene i dodatne ulaznice, a svi oni koji nisu stigli ''rezervirati svoja mjesta na vrijeme'', mogu to učiniti danas'', poručuju organizatori iz agencije PRimera.

Predstava ''Zlatni lančić od bižuterije'' je priča o o čovjeku koji dolazi u veliki grad u potrazi za srećom, ali kako mu ništa ne polazi za rukom, on se odluči bogato oženiti i tu kreće surova priča o svakodnevnici mladih koji su zbog novca spremni na sve.

O samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Andrija na stalnim turnejama i da se za svako igranje traži karta više.

Andrija je za Bljesak.info ranije govorio o svojoj predstavi. Više možete pročitati ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close