Puni vjetre malo sa Neretve

U ponedjeljak se očekuje obilnija kiša u Hercegovini, lokalno i do 120 l/m2

Od večernjih sati i tijekom noći na utorak se očekuje daljnje jačanje juga s udarima od 70 do 95km/h.
Lifestyle / Flash | 28. 10. 2018. u 18:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas je bilo pretežno oblačno vrijeme. Kiša je uglavnom padala u Hercegovini, centralnim i jugozapadnim područjima Bosne. U ostatku zemlje lokalno slabije padavine.

Sutra se očekuje obilnija kiša u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne, gdje se prognozira između 40 i 80 litara kiše po metru kvadratnom. Lokalno može pasti i do 120 litara. Kiša se još prognozira, ali ne i obilna, u centralnim i zapadnim područjima Bosne, a na sjeveru i istoku Bosne slabije padavine.

Od kraja dana prema jutarnjim satima u utorak nove padavine sa zapada će prijeći preko cijele zemlje. Sutra vjetrovito. Veći dio dana s jakim udarima juga od 45 do 65 km/h. Od večernjih sati i tijekom noći na utorak se očekuje daljnje jačanje juga s udarima od 70 do 95km/h.

Najniža jutarnja temperatura zraka uglavnom između 14 i 19 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 24 stupnja.

U Sarajevu će biti pretežno oblačno i vjetrovito. Povremeno može padati slaba kiša. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 15 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka oko 18 stupnjeva, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close