Pazite se

U ovim znakovima rađa se najviše narcisa

Lavovi su tako puni sebe da je teško ne zaključiti da su narcisi. Uvjereni su da se cijeli svijet vrti oko njih i da će tako i ostati što god oni radili.
Lifestyle / Flash | 25. 09. 2020. u 19:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako ste ikad imali posla s narcisom, vjerojatno je to iskustvo koje ne želite ponoviti. Ako niste, onda je to iskustvo koje svakako želite preskočiti.

Naravno da nisu svi ljudi rođeni u ovim znakovima narcisi, ali, kako navodi Your Tango, ova tri znaka pokazuju jako puno narcisističkih osobina.

Bik

Bikovi ponekad vjeruju da su bolji od svih i da zaslužuju više od ostalih. Nedostaje im empatije jer ako se nešto ne događa njima, nemaju potrebu razmišljati o tome. Tvrdoglavi su i žele da uvijek bude po njihovom, a često imaju problema s ljutnjom. Pravi su majstori u manipulaciji, te znaju biti plitki i materijalisti.

Lav

Lavovi su tako puni sebe da je teško ne zaključiti da su narcisi. Uvjereni su da se cijeli svijet vrti oko njih i da će tako i ostati što god oni radili. Iako djeluju jako samopouzdano, u sebi su nesigurni, što je osobina narcisa.

Škorpion

Ako se dobro osjećaju, škorpioni ne pokazuju narcisističko ponašanje, ali ako ih je netko izdao ili povrijedio, odmah će se fokusirati na osvetu i neće ih biti briga koga će time povrijediti. Njihova osveta je hladna i proračunata, a ponekad kao da ne vide ništa krivo u tome da iskoriste druge kako bi došli do svojih ciljeva, prenosi Index.

Kopirati
Drag cursor here to close