Najtvrdoglavije

U ovim se horoskopskim znakovima rađaju najtvrdoglavije osobe

Osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka slove za najtvrdoglavije i najponosnije od svih.
Lifestyle / Flash | 09. 10. 2018. u 19:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sigurno poznajete osobu od koje ćete prije čuti sve nego riječ "oprosti". Neke osobe mogu, ako je potrebno, danima šutjeti ako to znači ne priznati svoju pogrešku, a sažaljenje u njihovom rječniku ne postoji.

Osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka slove za najtvrdoglavije i najponosnije od svih. 

Ovan

Ovan se gotovo nikada neće ispričati. Ako to i učini, sigurno se radi o situaciji u kojoj je napravio nešto toliko ozbiljno da čak ni on to ne može prešutjeti. Ipak, Ovan će uglavnom izignorirati optužbe i nastaviti raditi sve po svom. Ako ga budete gnjavili oko isprike, spreman je ozbiljno se posvađati s vama kako biste ga ostavili na miru, piše Index.hr. 

Lav

Kada se nađe u konfliktu, Lav će svim snagama pokušati izboriti se za svoje stavove. Ako ipak shvati da je pogriješio, postat će dramatičan i održat će pronicljiv govor u kojem on i dalje ne ispada gubitnik. 

Škorpion

Osobe rođene u znaku Škorpiona spremne su za razgovor sve do trenutka dok ne povrijedite njihov ego. U slučaju da su oni zbilja krivi, a vi nedužni, Škorpioni će se svakako ispričati. Ipak, ako je krivnja vaša, postoji mogućnost da se toliko uvrijede da u potpunosti prekinu odnos s vama. 

Kopirati
Drag cursor here to close