Najtvrdoglavije

U ovim se horoskopskim znakovima rađaju najtvrdoglavije osobe

Osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka slove za najtvrdoglavije i najponosnije od svih.
Lifestyle / Flash | 09. 10. 2018. u 19:20 Bljesak.info
Kopirati

Sigurno poznajete osobu od koje ćete prije čuti sve nego riječ "oprosti". Neke osobe mogu, ako je potrebno, danima šutjeti ako to znači ne priznati svoju pogrešku, a sažaljenje u njihovom rječniku ne postoji.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Osobe rođene u sljedeća tri horoskopska znaka slove za najtvrdoglavije i najponosnije od svih. 

Ovan

Ovan se gotovo nikada neće ispričati. Ako to i učini, sigurno se radi o situaciji u kojoj je napravio nešto toliko ozbiljno da čak ni on to ne može prešutjeti. Ipak, Ovan će uglavnom izignorirati optužbe i nastaviti raditi sve po svom. Ako ga budete gnjavili oko isprike, spreman je ozbiljno se posvađati s vama kako biste ga ostavili na miru, piše Index.hr. 

Lav

Kada se nađe u konfliktu, Lav će svim snagama pokušati izboriti se za svoje stavove. Ako ipak shvati da je pogriješio, postat će dramatičan i održat će pronicljiv govor u kojem on i dalje ne ispada gubitnik. 

Škorpion

Osobe rođene u znaku Škorpiona spremne su za razgovor sve do trenutka dok ne povrijedite njihov ego. U slučaju da su oni zbilja krivi, a vi nedužni, Škorpioni će se svakako ispričati. Ipak, ako je krivnja vaša, postoji mogućnost da se toliko uvrijede da u potpunosti prekinu odnos s vama. 

Kopirati