Manifestacija

U Odžak stiže Božićni sajam

Sajam također ima i humanitarni karakter budući da svoje proizvode prodaju i Odžačke humanitarne udruge.
Lifestyle / Flash | 18. 12. 2018. u 11:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Manifestacija Božićni sajam u Odžaku svečano će biti otvorena u četvrtak u 10 sati, a održavat će se u pješačkoj u središtu grada.

Sajam se i ove godine pod pokroviteljstvom općine Odžak i načelnika općine Odžak Jakova Ivankovića, objavljeno je na stranici Općine.

Na Božićnom sajmu će biti promovirani domaći proizvodi od meda, kupina, šljiva, jabuka i drugog voća, degustacija i prodaja suhomesnatih proizvoda obrtnika Brnić Ante iz Vrbovca. Degustirati i prodavat će se tradicionalni božićnih kolača i božićnog nakita, proizvodi od bundeve (buče), bučinog ulja, džema i drugih bučinih proizvoda ali i kuhano vino, čajevi i ostali topli napitci.

U sklopu sajma bit će predstavljeni i radovi božićnih i novogodišnjih čestitki izrađenih u ''Kući nade'' te radovi učenika OŠ Vladimira Nazora u sklopu akcije ''Djeca djeci'' i od strane drugih izlagača na sajmu.

''Na Božićnom sajmu ove godine svoje radove izlažu proizvođači i kreatori sa područja općine Odžak, koji će kroz ova tri dana prezentirati svoje proizvode i rukotvorine'', stoji u priopćenju.

Sajam također ima i humanitarni karakter budući da svoje proizvode prodaju i Odžačke humanitarne udruge.

Prilikom ceremonije otvaranja sajma bit će upriličen prigodan glazbeno scenski program u izvedbi učenika osnovne škole i dječjeg vrtića.

Svakoga dana sajma, djecu posjetitelje sajma će zabavljati i obradovati prigodnim poklonima Djed Božićnjak, priopćeno je iz Općine.

Kopirati
Drag cursor here to close