Lokalni pljuskovi

U nedjelju intenzivnije padaline u Hercegovini

Tijekom jutra kiša je moguća ponegdje u Hercegovina, na sjeveroistoku i jugozapadu Bosne.
Lifestyle / Flash | 06. 10. 2018. u 15:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini u nedjelju se očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Tijekom jutra kiša je moguća ponegdje u Hercegovina, na sjeveroistoku i jugozapadu Bosne. Poslijepodne s kišom ili lokalnim pljuskovima bit će u većem dijelu BiH. Intenzivnije padaline očekuju se u Hercegovini.

Krajem dana i tijekom večeri doći će do postupnog prestanka padalina, a u Hercegovini do razvedravanja. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera.

Jutarnja temperatura zraka od 8 do 14, na jugu od 14 do 17, a najviša dnevna od 18 do 24, na sjeveroistoku Bosne do 27 stupnjeva Celzijevih.

U subotu je u središnjim i istočnim područjima Bosne bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku. U ostalim djelovima pretežno oblačno. Ponegdje u zapadnim područjima i u Hercegovini registrirana je i kiša.

Temperature zraka u 14:00 sati: Bjelašnica 8 stupnjeva Celzijevih, Prijedor 16, Bihać 17, Sanski Most 18, Ivan-sedlo 19, Livno 20, Banja Luka i Sokolac 22, Bugojno i Grude 23, Brčko, Gradačac i Trebinje 24, Sarajevo, Srebrenica i Zvornik 25, Bijeljina, Doboj i Mostar 26 i Tuzla 27 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close