Mostar

U nedjelju biciklijada Djedova Božićnjaka

Lifestyle / Flash | 15. 12. 2016. u 15:30 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma "Hercegovina Bike" i Udrugom „Advent“, u nedjelju, 18. prosinca, u 12 sati, organizira biciklijadu Djedova Mrazova/Božićnjaka.

Start i završetak pete po redu ovakve biciklijade u Mostaru je ispred Zimskog grada u Mostaru, a vozit će se krug po cijelom gradu. Po povratku je predviđeno druženje biciklista uz kuhano vino i kobasice.

Kao i proteklih godina, Djedovi Božićnjaci/Mrazovi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše i prigodne darove.

''Želja nam da, kao i prethodnih godina, unesemo malo blagdanskoga ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike. Naravno, moramo priznati da nam je ovo jedna od najdražih organizacija i biciklijada u godini koju svi željno očekujemo i kojoj se radujemo'', izjavio je za Fenu predsjednik BK Mostara Toni Zorić.

Goran Prskalo iz Udruge „Hercegovina Bike“ pozvao je sve građana da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

''U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djedova Božićnjaka/Mrazeva, ili barem na glavu stave crvenu kapu'', kazao je Prskalo.

 

Kopirati
Drag cursor here to close