Vrijeme

U naredna tri dana umjereno oblačno i sunčano uz maglu u kotlinama

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, a u večernjim satima se očekuje nešto više oblaka na sjeveru zemlje.
Lifestyle / Flash | 21. 11. 2020. u 16:09 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini će u nedjelju, 22. studenog preovladavati malo do umjereno oblačno i sunčano. U jutarnjim satima s mrazom.

Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost, a u večernjim satima se očekuje nešto više oblaka na sjeveru zemlje. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu do 5, a najviša dnevna od 3 do 8, na jugu do 11 stupnja Celzijusa.

U ponedjeljak, 23. studenog u sjevernim područjima BiH bit će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U ostalim dijelovima malo do umjereno oblačno i sunčano, a po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima.

Jutarnja temperatura od -2 do 3, na jugu do 6, a najviša dnevna od 5 do 10, na jugu do 12 stupnjeva.

Prema prognozi vremena za utorak, 24. studenog u BiH se očekuje malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Jutarnja temperatura od -2 do 4, na jugu do 6, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 14 stupnjeva, podaci su Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ).

Kopirati
Drag cursor here to close