Sensus

U Mostaru se pokreće psihodramska grupa 'Ja: privatno i javno'

Lifestyle / Flash | 06. 03. 2017. u 14:41 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Centar za psihološku podršku 'Sensus' pokreće kratkotrajnu psihodramsku grupu 'Ja: privatno i javno'.

''Ukoliko želiš istražiti svoje uloge u privatnom i javnom svijetu na kreativan način; otkriti i iskoristiti svoju emocionalnu inteligenciju za osobni i profesionalni razvoj, istražiti vlastite resurse i otkriti što te sprječava da ih u potpunosti iskoristiš; prijavi se na psihodramsku tematsku grupu 'Ja: privatno i javno''', poručuju iz Centra za psihološku podršku 'Sensus'.

Kroz rad grupe, kako navode iz Sensusa, mladi će dobiti priliku da bolje upoznaju sami sebe, sagledaju stvari iz novog kuta, dobiju nove ideje i otkriju nove razvojne putove.

''Važno je napomenuti kako grupa nije psihoterapijska, nego se koriste metode i tehnike psihodramske psihoterapije u radu grupe. Edukatorice su Majda Šehić i Emina Muminagić, edukatorice psihodrame. Radionice su podijeljene na 4 susreta, po dva ipo sata. Susreti se održavaju na tjednom nivou'', priopćeno je iz Sensusa.

Broj sudionika je ograničen, a više detalja možete dobiti na e-mail: [email protected], ili na brojeve 036 570 222 ili 061467 694.

Što je psihodrama?

Psihodrama je vrsta grupne psihoterapije koja se oslanja na korištenje dramskih i akcijskih tehnika, kao i grupne dinamike. Osnivač psihodrame je psihijatar i pionir grupne psihoterapije, Jakob Levi Moreno, čija filozofija počiva na principima spontanosti i kreativnosti. Više o psihodrami možete pročitati ovdje: http://www.raip.edu.rs/opsihodrami.php

Kopirati
Drag cursor here to close