La Bellezza

U Mostaru otvoren najekskluzivniji frizerski studio u regiji

Lifestyle / Flash | 18. 01. 2014. u 20:52 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečano otvaranje La Bellezza studija održano je večeras u prostoru centra City u Mostaru uz frizersko-modno-glazbeni event predvođen vrhunskim frizerima i beauty stručnjacima.

U našoj foto galeriji možete pogledati kako je bilo na otvaranju La Belleezza studija.

Simbolično je presijecanjem vrpce salon otvorio Ljubo Bešlić gradonačelnik Mostara.

Najekskluzivniji frizerski studio u regiji namijenjen je svim ljubiteljima suvremenih trendova stiliziranja kose.

Formula jednog od najekskluzivnijih frizerskih studija u BiH doista je jednostavna – okupite najbolje od najboljih. Tom su vizijom vođeni i vlasnici frizerskog studija La Bellezza – Marijana i Dario Azinović.

Slijedeći vodeće međunarodne trendove, brižljivo su odabrali uspješan tim frizera iz BiH, Hrvatske, Slovenije, Srbije i Crne Gore zaduženih za kreiranje modernih i glamoruznih frizura ravno s modnih pista, pridodali modnu dizajnericu Stanku Zovko iz Mostara i dizajnera iz Slovenije te skupinu slavnih stručnjaka za estetiku obogatili slavnom i nagrađivanom make up umjetnicom Simonom Antonović, dobitnicom prestižne nagrade ELLE Style Awards 2013 za najboljeg umjetnika make upa.

Svečanost otvorenja vrvjela je frizurama iz radionice nepresušnih ideja za stiliziranje kose koje su pedstavile 16 ženskih modela među kojima su Petra Dukić, Tea Bošković i Tea Zadro, odjevene u kreacije Stanke Zovko, a ujedno su unijele i dašak pariških trendova u make upu maštovitim kistom Simone Antonović.

''Ljepota je estetska kategorija koja tradicionalno označava savršenstvo sklada te vam želimo predstaviti glamur i ljepotu žene i muškarca'', potvrđuje Marijana Azinović.

Blještavi program otvorenja, uz poznata lica upotpunio je i glazbeni nastup Sandija Cenova.

Frizerski salon La Bellezza utjelovljuje ljepotu, misao vodilju brata i sestre Azinović u stvaranju ovog projekta, pri čemu im je, uz navedene suradnike, pridonijela i Shift Brand Design agencija iz Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close