Diva u BiH

U Mostaru i Sarajevu 'Valentinovo' uz Ninu Badrić

Lifestyle / Flash | 09. 02. 2017. u 15:25 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncert hrvatske pjevačice Nine Badrić održat će se 13. veljače u Hrvatskom domu "Herceg Stjepan Kosača" u Mostaru, rečeno je na današnjoj konferenciji za novinare Agencije PRimera – organizatora koncerta.

Account manager PRimera-e Mirela Bunoza Šarac istaknula je tom prilikom kako je Nina Badrić još jedanput potvrdila da s razlogom nosi prefiks diva.

Naime, kako je kazala Bunoza Šarac, nakon samo sat vremena rasprodane su sve ulaznice za mostarski koncert zbog čega postoji potreba za još dva njezina koncerta.

Jedan od njih održat će se 13. kolovoza u Amfiteataru Herceg Etno Selu u Međugorju, naglasila je.

Koncert u Mostaru Nina Badrić održat će u povodu Valentinova, dok će istim povodom koncert biti upriličen u Sarajevu, i to na sam blagdan – 14. veljače.

- Ovo je samostalni koncert na kojem će Nina otpjevati neke od najvećih hitova iz svoje uspješne karijere. Njezine pjesme pjevaju o ljubavi pa smo zato izabrali ovo razdoblje - rekla je na konferenciji za novinare u ime PRimere Snježana Delić.

Misijana Brkić Milinković, rukovoditeljica Odjela za korporativne komunikacije HT ERONET-a, koji je sponzor koncerta, istaknula je kako se raduje da su ovim koncertom započeli sponzorsko putovanje za ovu godinu.

– Drago mi je što HT ERONET na ovaj način može pokazati kako je društveno odgovorno poduzeće te prepoznaje projekte koje vrijedi podržati – kazala je Brkić Milinković.

Organizator koncerata je agencija PRimera, a generalni sponzor HT Eronet.

Kopirati
Drag cursor here to close