Grad spava!

U Mostaru će TBF dignuti temperaturu

Lifestyle / Flash | 29. 06. 2012. u 06:57 Z.S.
Kopirati

OKC Abrašević večeras (6.7.2012.) predstavlja grupu kojoj nije potrebno dugo predstavljanje.

Jedni od pionira hip hopa na ovim prostorima, koji su od davne devedesete preživjeli brojne turbulencije zajedno sa stvarima o kojima su pjevali.

Nastajanje novog društva, propadanje i dekadencija starog Splita, divljanje moćnih prema slabijima i poštenima, sve su to teme koje su ih inspirirale.

Nastali iz potrebe da se urbanim rimama uznemiri močvara u koju smo svi upadali, s vremenom su se razvili u punokrvni band koji ipak ni jednog trenutka ne zaboravlja da repa.

Od početaka koji su nezaobilazno vezani za slobodni stil repanja na matrice pa sve do danas kada stvaraju muziku zajedno s klasičnom rock postavom objavili su pet albuma od kojih je svaki na svoj način ostavio dubok trag na regionalnoj sceni.

Zato, prije nego se ponovo popnu na scenu OKC Abrašević kako bi predstavili Pistaccio metalic, podsjetite se i Ping-ponga, Uskladimo toplomjere, Maxon universala i Galerije tutnplok.

Ulaznice u pretprodaji 10 KM, na dan koncerta 12 KM. Koncert počinje u 22 sata.

Pretprodajna mjesta:

- OKC Abrašević
- Caffe Publika
- kiosk na Rondou

Kopirati
Prikaži komentare
Komentari
Komentari su djelo i osobno mišljenje naših posjetitelja, Bljesak.info ne odgovara za njih, kao ni za eventualne reakcije. Komentiranjem pristajete na Uvjete korištenja.